Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Aplast.ro – producator de ferestre si usi din termopan


Categorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : Pro Digital Media
publicat pe : 23.12.2013

Ferestrele si usile din PVC reprezinta, la momentul actual, cel mai modern si totodata cel mai eficient sistem de inchidere al locuintelor. Acest sistem foloseste tamplaria din PVC si asigura un confort deosebit celor care il folosesc, deoarece are ca principal efect pastrarea unei temperaturi optime in interiorul locuintei, asta pe langa aspectul mult mai placut, rezistenta in timp si costurile ce se vor dovedi mai mici pe parcursul timpului.

 

Aplast este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de ferestre si usi din PVC din tara noastra, iar in acest articol ne vom opri asupra acestei firme si va vom prezenta serviciile pe care aceasta le ofera clientilor, precum si tehnologiile ce sunt folosite in producerea tamplariilor din PVC pentru ferestre si usi de exterior sau interior.

Aplast, firma reprezentata pe internet de site-ul www.aplast.ro este, asa cum spuneam, una dintre cele mai vechi firme producatoare de tamplarie de la noi din tara, avand in spate peste 12 ani de experienta in domeniu, timp in care s-a perfectionat extrem de mult si ofera servicii de o inalta calitate. In momentul actual, firma detine doua fabrici, una in judetul Prahova si una in judetul Ilfov, fabrici care, in fiecare zi au capacitatea de a produce aproximativ 2500 de unitati, la care lucreaza 600 de angajati aflati intr-o cotinua crestere pe plan profesional.

 

Site-ul anterior mentionat este unul foarte bine lucrat, simplu si usor de navigat, care se imparte in cateva categorii principale. In cadrul sectiunii „Ferestre si usi” veti gasi cele 3 tipuri de tamplarie pe care firma Aplast le produce si anume termopane Slim, Robusto si Vision, adaptate cerintelor fiecarui client in parte. Accesand categoria care va intereseaza in mod special, veti gasi detalii despre ferestre, usi de interior si de exterior, iar in cazul in care aveti alte nelamuriri, site-ul ofera posibilitatea discutarii cu un consilier al firmei, direct in fereastra de internet. Aceasta optiune o gasiti in partea de dreapta jos a site-ului.

Tehnica de umbrire” este o alta sectiune de interes general a site-ului, o sectiune in care veti gasi detalii despre obloane si rulouri, cele doua sisteme ce asigura acoperirea ferestrelor termopan. Astfel, in functie de preferinte, clientii pot gasi foarte usor informatii despre cele doua tehnici de umbrire mai sus prezentate.

 

Pe langa aceste doua sectiuni de prezentare a produselor Aplast, site-ul firmei ofera posibilitatea de contact a acesteia prin intermediul telefonului, email-ului sau chat-ul din partea de jos a paginii web. De asemenea, in categoria „Download” puteti vizualiza catalogul tehnic, brosura Aplast si puteti copia pe propriul calculator o prezentare in care veti afla metoda de ambalare a a ferestrelor si usilor produse de Aplast.

La sectiunea „Video” puteti urmari cateva videoclipuri despre firma Aplast, dar si despre produsele acesteia, astfel ca site-ul ofera absolut toate informatiile necesare oricarui client interesat.

 

In concluzie, ferestrele si usile din termopan reprezinta o buna alegere pentru orice fel de imobil, fie el apartament, casa, cladire de birouri sau de alt interes public. Daca va hotarati sa va montati ferestre sau usi din termopan, va recomandam sa apelati la serviciile firmei Aplast, deoarece aici veti avea parte de calitate, tehnologie de ultima ora si nu in ultimul rand profesionalism si seriozitate in executia comenzii.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Reduceri la bicicletele fitness marca InSPORTline
book Promotii InSPORTline de neratat
book Rochiile cu paiete - mereu la moda
book Baloane cu heliu
book Baloane Personalizate
book Usi de garaj
book Cifre si litere
book Uita de timpul sacrificat pentru parastase – comanda coliva
book Rochii de ocazie pentru Revelion 2018 - Mangata
book LightConfort - Termopane Salamander
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Sticla vopsita - transforma orice proiect intr-o adevarata opera de arta
book Reparatii termopane Bucuresti - servicii inegalabile la standarde inalte
book Amenajari interioare Bucuresti - lucrari exceptionale
book Stil Compact Design partenerul tau in scari interioare din lemn
book Plase insecte Bucuresti - cele mai bune oferte de pe piata
book Reparatii termopane Bucuresti - lucrari diverse de complexitate marita
book Scari interioare din lemn - tehnologii de ultima generatie
book Instalatii gaze Bucuresti - excelenta in executie
book Electrician Bucuresti- va intampina mereu cu servicii excelente
book Scari interioare din lemn- de-a dreptul impecabile
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online