Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Avantajele amenjarii unui spatiu tehnic cu mocheta dale


Avantajele amenjarii unui spatiu tehnic cu mocheta daleCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : Solexpert
publicat pe : 31.10.2014

Mocheta dale este cea mai portivita alegere cand vine vorba de amenajarea unui birou sau a altor spatii tehnice. Avantajul principal al amenajarii cu acest tip de pardoseala este faptul ca faciliteaza accesul la spatiul de sub pardoseala. Accesul se face astfel foarte usor, prin indepartarea catorva dale de mocheta din zona pe care vrem sa o accesam. La finalul operatiunilor, mocheta dale se va aseza cu grija la loc.

In acelasi timp, atunci cand vorbim de amenajarea unui spatiu cu foarte multe colturi si forme neregulate, mocheta dale reprezinta iarasi solutia ideala. Este, de asemenea, si cea mai potrivita pentru spatiile incarcate, cu multa aparatura sau mobilier. 

 

Cand vine vorba de un spatiu intens populat, mocheta dale este foarte practica prin caracteristica de a fi usor de inlocuit, fara a fi necesara inlocuirea intregii mochete. De exemplu, atunci cand se murdareste, este extrem de usor sa inlocuiesti o dala de mocheta cu alta noua. Nu este nevoie sa apelati la specialist, mocheta dale fiind usor de indepartat si de montat. 

Alte avantaje importante pe care le are mocheta dale sunt: izolarea fonica si termica, reducerea pierderilor de montaj, rezistenta crescuta la trafic intens, instalarea si intretinerea usoara. Mocheta dale este o optiune foarte buna din cauza zgomotului pe care anumite tipuri de pardoseli il produc atunci cand se circula pe ele, de exemplu parchetul, majoritatea persoanelor alegand sa moteze o mocheta dale peste aceste tipuri de pardoseli pentru a avea o buna izolare fonica.

 

Mocheta dale pentru birouri sau pentru alte spatii cu trafic intens este utila deoarece oricand se doreste, se poate face o schimbare a spatiului respectiv, prin inlocuirea catorva dale, obtinandu-se astfel un spatiu vesel cu foarte putin efort si cu costuri suplimentare scazute. Exista nenumarate posibilitati de combinare a dalelor, in functie de dorinta fiecaruia si de spatiul pe care dorim sa-l amenajam.
Mocheta dale se regaseste intr-o gama variata de culori, texture si materiale care sa corespunda tuturor gusturilor si pretentiilor. Este foarte rezistenta si usor de intretinut. Mocheta dale este o mocheta trafic intens care asigura rezistenta la trafic, durabilitate si usurinta curatarii.

 

Firma Solexpert va pune la dispozitie o gama larga de tipuri de pardoseli printre care si mocheta dale. Solexepert va ofera consiliere privind tipul de pardoseala necesara, compozitia si caracteristicile acesteia, performantele ei in timp si predarea suprafetei instalate. Mocheta dale este disponibila in mai multe variante: mocheta dale tunsa si mocheta dale buclata. Mocheta dale tunsa are o structura fina, ce combina luxul si confortul, fiind o solutie ideala pentru spatiile de birouri sau hoteluri, gratie proprietatilor sale exceptionale. Mocheta dale buclata ofera nenumarate posibilitati de combinare, fiind disponibila intr-o mare varietate de culori si texturi.

 

Solexpert ofera solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare, pentru locuintele personale sau spatii publice: cladiri de birouri, scoli, gradinite, spitale, restaurant, hoteluri etc. Mocheta dale comercializata este remarcabila din punct de vedere calitativ si estetic, firma noastra avand cea mai larga gama de modele si culori de calitate exceptionala.
Pentru mai multe informatii privind produsele noastre si pentru consiliere privind tipul potrivit de pardoseala pentru amenjarea unui spatiu, ne puteti vizita la showroomul din Bucuresti, strada Lucian Blaga nr.4, sect. 3, etaj 9 sau ne puteti contacta la numerele de telefon: 0745 115 749, 021 326 1569.

Magazinul nostru online www.solexpert.ro va ofera informatii detaliate privind produsele noastre.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Distributie pliante si studii de piata pentru promovarea afacerii tale
book Avantajele gazonului sintetic
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online