Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Avantajele gazonului sintetic


Avantajele gazonului sinteticCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : Solexpert
publicat pe : 31.10.2014

Pentru amenajarea unei baze sportive cu gazon sintetic, este necesar sa apelam la firme specializate in acest domeniu. In sprijinul dumneavoastra vine si firma Solexpert Company, specializata in comercializarea diferitelor tipuri de gazon sintetic pentru amenajarea terenurilor sportive. Firma noastra va ofera o gama larga de gazoane sintetice, dar si servicii de intretinere si consiliere sau servicii de montaj si mentenanta.

 

Gazonul artificial este o alternativa la iarba naturala, putand depasi cu mult calitatile acesteia, prin nenumaratele avantaje pe care le ofera. Gazonul sintetic este potrivit oricarui tip de joc, avand proprietati tehnice. Poate fi folosit pe tot parcursul anului, avand costuri reduse de intretinere. Pe un astfel de gazon accidentarile sunt mai putin frecvente, deoarece gazonul sintetic este prevazut cu straturi de nisip si granule de cauciuc care absorb socurile.

 

Gazonul sintetic ofera conditii de joc imbunatatite, deplasarea mingii pe un teren de fotbal cu gazon sintetic poate fi la fel de rapida sau chiar mai rapida ca deplasarea mingii pe un teren de iarba naturala. De asemenea, gazonul sintetic, ofera avantajul utilizarii indiferent de anotimp, fiind rezistent la conditii climatice dificile.

 

Gazonul artificial are un aspect impecabil si o rezistenta sporita. Covorul de gazon sintetic ofera un confort sporit in timpul jocului si faciliteaza deplasarea mingii pe terenul de fotbal. Mai mult decat atat, acesta este foarte durabil si rezistent la uzura. Gazonul artificial are o durata de viata lunga, avand o structura densa si rezistenta, care nu permite firelor de iarba sa se deterioreze dupa cateva utilizari. Instalarea acestuia este usoara si rapida. Din cauza expunerii la soare si a utilizarii intensive, gazonul artificial se poate deteriora foarte usor. Firma Solexpert Company va pune la dispozitie un gazon artificial care nu se supraincalzeste, putand fi folosit si in perioadele cu temperaturi foarte ridicate.

 

Pentru obtinerea unor performante deosebite pe terenul de fotbal, gazonul sintetic este solutia ideala, cu costuri de intretinere mici pe toata perioada anului. Mentenanta unui gazon sintetetic se realizeaza foarte usor prin periere regulata, care este insa usurata gratie caracteristicilor inovatoare pe care acesta le are.
Printre tipurile comercializate de firma Solexpert se numara gazon sintetic pentru terenurile de fotbal si gazon sintetic multisport, destinat pentru alte jocuri sportive cum ar fi: tenis de camp, hockei, volei, baschet, handbal si badminton. Va oferim solutii complete de gazon artificial, de la consiliere pana la modul de montare, intretinere si mentenanta sau service a gazonului artificial la un raport calitate pret exceptional.

 

Atuurile firmei noastre sunt reprezentate de o experienta profunda in domeniu dar si de specialisti preocupati sa asigure clientilor servicii de calitate. Pentru intrebari sau informatii suplimentare, cereri de oferta sau comenzi speciale va rugam sa nu ezitati in a ne contacta la numarul de telefon 0742 205 404 sau vizitati adresa noastra de web http://terenuri-sport.ro.

Suntem interesati sa va oferim cele mai bune solutii pentru a fi siguri ca ati facut alegerea potrivita. Cu noi beneficiati de calitate si tehnologii de ultima ora.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Distributie pliante si studii de piata pentru promovarea afacerii tale
book Avantajele amenjarii unui spatiu tehnic cu mocheta dale
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Cum sa gradinarim in siguranta
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online