Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Care sunt vopselele ideale pentru suprafetele expuse la apa? – Emex


Care sunt vopselele ideale pentru suprafetele expuse la apa? – EmexCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 24.02.2014

Societatea Romtehnochim din Bucuresti a fost infiintata in anul 1993 si are ca principal obiect de activitate fabricarea vopselurilor, lacurilor, emailurilor, grundurilor alchidice si a multor produse necesare segmentului de constructie, sub marcile Emex si Neomat.

 

Vopseaua hidroizolanta Emex AQ Bar este destinata folosirii profesionale cu scopul de a proteja suprafetele exterioare impotriva infiltratiilor de apa, hidroizolandu-le si decorandu-le, in acelasi timp. Acest tip de vopsea prezinta o serie de avantaje importante, printre care putem enumera: aderenta crescuta la majoritatea tipurilor de suprafete, proprietatile termoizolante si fono absorbante (se pot utiliza pentru insonorizarea unui suport- de exemplu la acoperis de tabla), pelicula flexibila, foarte buna rezistenta impotriva apei, impiedicand pe termen lung infiltrarea acesteia sau aparitia ruginii si a mucegaiului, timp de uscare redus, rezistenta la medii usor alcaline, rezistenta mare la radiatii UV si la cicluri repetate inghet-dezghet, caracter ecologic, etc. O caracteristica foarte importanta, si care nu se regaseste, in general, la produse similare este posibilitatea de colorare in orice nuanta, oferind astfel un aspect estetic deosebit suprafetelor pe care este aplicata.

 

Sfera larga de aplicabilitate o recomanda ca fiind ideala pentru utilizarea la piscine, stranduri, terase, spuma sau membrana poliuretanica, hidroizolatii usoare, etc. Se poate folosi ca strat final pentru acoperirea unor suprafete variate: din beton, zidarie, BCA, caramizi, boltari, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tabla, aluminiu, polietilena, PVC, OSB, carton, polistiren expandat si multe altele.

 

Vopseaua hidroizolanta Emex AQ Bar produsa de Romtehnochim este un produs profesional ce are la baza rasini sintetice diluabile cu apa, cu adaos de aditivi performanti si pigmenti rezistenti la radiatiile ultraviolete si variatii de temperatura. Aceasta evita pagubele provocate de factorii de mediu, minimizand considerabil costurile pentru efectuarea reparatiilor. Apa este un agent coroziv care poate deteriora in timp orice suprafata; de aceea este recomandat a se folosi produse speciale care sa blocheze actiunea coroziva a acesteia. Aceasta vopsea, ce are o actiune de impermeabilizare, asigura performante pe termen lung si se gaseste la un raport optim calitate-pret, fiind aliniata la standardele europene.

 

Experienta acumulata de-a lungul timpului ne-a ajutat sa intelegem nevoile clientilor nostri, dar si ale mediului inconjurator, de aceea toate operatiunile pe care le desfasuram in vederea realizarii produselor se axeaza pe respectarea dorintelor acestora si pe gasirea unor solutii customizate, dar si pe respectarea normativelor legislative aflate in vigoare in acest domeniu. Personalul care activeaza in cadrul societatii Romtehnochim este unul competent si flexibil, dispus sa acorde clientilor si colaboratorilor, suportul necesar pentru obtinerea unor rezultate de exceptie atunci cand utilizeaza produsele noastre. Avem grija ca „ingredientele" ce intra in componenta produselor fabricate sa aiba un continut scazut de compusi organici volatili si un grad scazut de toxicitate, tinand cont de cerintele ecologice la nivelul UE si folosind materii prime de ultima generatie, agreate de organismele internationale de certificare.

 

Apeland la serviciile si produsele companiei Romtehnochim, puteti fi convinsi ca alegeti calitatea la preturi competitive si ca relatia cu personalul acesteia va fi una bazata pe incredere, comunicare, eficienta, promptitudine, respect, devotament, seriozitate si profesionalism.

 

Clientii nostri de pana acum stiu aceste lucruri. Acum este randul tau!


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online