Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cum incalzim confortabil holurile locuintelor?


Cum incalzim confortabil holurile locuintelor?Categorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
publicat pe : 17.05.2011

Atunci cand ne gandim la incalzire, adeseori nu luam in calcul si holul. Totusi, o proiectare inteligenta a incalzirii centrale care sa includa si aceasta incapere este extrem de importanta. Intr-un hol bine incalzit, ne putem usca hainele si pantofii udati de ploaie sau zapada.

 

Un hol incalzit protejeaza, de asemenea, locuinta impotriva frigului. Pentru a asigura atat un confort deosebit, cat si o utilizare adecvata a spatiului, puteti alege diferite solutii: radiatoarele panou, verticale, de baie si decorative, precum si solutiile de incalzire in pardoseala. Purmo va ofera toate aceste alternative pentru incalzirea holului, intr-o mare varietate de dimensiuni, modele si culori.

 

Tuturor ne place să simţim căldura chiar de la intrarea în casă. Însă, în zilele de toamnă sau iarnă aceasta lipseşte de cele mai multe ori. Holul bine încălzit nu ne oferă doar o senzaţie plăcută la intrarea în casă, ci are şi un rol important în procesul de încălzire a întregii locuinţe. El creşte confortul vieţii noastre cotidiene. Holul, mai ales în casele unde locuieşte o singură familie, este primul spaţiu expus frigului din cauza deschiderii frecvente a uşii de la intrare.

 

Alegerea corectă a radiatoarelor de pe hol ne ajută să evităm pierderea de căldură din întreaga casă. Intrarea este un fel de scut termic care împiedică aerul rece să intre repede în alte încăperi. Soluţia a fost folosită mulţi ani în zonele în care uşile de la intrare au fost deschise frecvent, datorită fluxului mare de oameni, în clădirile de birouri sau centre comerciale.

 

Căldură din pardoseală ...

 

Încălzirea în pardoseală este cea mai bună soluţie pentru pardoselile reci din holuri. De obicei, pe hol suprafeţele pereţilor pot fi ocupate cu scări, cuiere sau dulapuri. Încălzirea prin pardoseală este aici foarte funcţională. Această soluţie se potriveşte foarte bine cu piatra şi gresia, frecvent utilizate în decorarea holurilor. Sistemul de încălzire amplasat sub plăcile de gresie, bune conducătoare de căldură, asigură o temperatură constantă a pardoselii. O pardoseală caldă oferă confort deosebit locuitorilor caselor familiale. Căldura distribuită uniform conferă o experienţă plăcută chiar şi atunci când umblăm desculţi. De asemenea, pantofii uzi sau cu noroi se vor usca mai repede.

 

... sau în varianta clasică 

 

Gama largă de modele, forme şi dimensiuni, oferită de cei mai mari producători de radiatoare, printre care şi Purmo, vă ajută să alegeţi un radiator perfect integrat holului dumneavoastră. Radiatorul poate aduce un plus de utilitate în spaţiile interioare îmbunătăţind şi aspectul acestora.

 

Radiatoarele decorative sunt disponibile în diverse variante, atât orizontale cât şi verticale. Pentru a economisi spaţiul, care de obicei este foarte limitat, experţii recomandă radiatoarele verticale. Designerii apreciază produsele care combină caracterul funcţional cu esteticul. Un astfel de exemplu este radiatorul Imia de la Purmo care a fost conceput ca un cuier pentru hol care vă poate usca hainele, pălăriile şi umbrelele.

 

Soluţia recomandată pentru încălzirea clasică a holurilor este radiatorul cu înălţime redusă. Amplasat de-a lungul pardoselii, acesta ocupă un spaţiu minim. Holul primește astfel un aspect plăcut, iar pereţii ar putea fi decoraţi după placul beneficiarilor într-o veritabilă galerie foto.

 

Clasic sau modern, alegerea vă aparţine. Totuşi, cel mai important lucru în proiectarea instalaţiei de încălzire este alegerea mărimii adecvate a radiatorului care va asigura atât un confort deosebit, cât şi o utilizare adecvată a spaţiului.

 

Purmo este parte a Grupului Rettig ICC. Purmo activează într-un grup de mărci care includ Radson şi Thermopanel, cu o producţie anuală ce depăşeşte 9 milioane de unităţi, ceea ce îl poziţionează ca unul dintre producătorii lideri mondiali de soluţii de încălzire din lume. Dispunând de unităţi de producţie în 15 ţări europene şi având activităţi de export în peste 50 de ţări, Purmo şi-a stabilit şi menţinut o poziţie puternică pe piaţă şi s-a angajat ferm să investească în calitate şi inovaţie. Printre produsele disponibile în mod curent se numără: radiatoarele panou, verticale, de baie şi decorative, precum şi soluţiile de încălzire prin pardoseală. Toate radiatoarele Purmo au garanţie de 10 ani.

 

Pentru informaţii suplimentare despre Purmo şi compania Rettig, vă rugăm să contactaţi:

Cristina Iacobescu

Tel: 021.326.41.08 
purmo@purmo.ro

 

Rettig Romania SRL

031257, Bucuresti

Str. Branduselor nr 66, et 2

Tel: 021.326.41.08 

www.purmo.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online