Informatii comunicate

COMUNICATE

 

DUFA originalul german se intoarce in Romania


Categorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
publicat pe : 20.04.2011

Grupul german Meffert AG, unul dintre liderii europeni in productia de lacuri si vopsele, revine pe piata din Romania alaturi de doi actionari romani, Liviu Stan si Irinel Gheorghe, dupa o intrerupere de cinci ani.

 

Dufa Tec s.r.l., avand ca asociat si grupul Meffert AG, aduce din nou produsele originale germane Dufa pe piata locala. Brandul si-a pastrat popularitatea in randul consumatorilor romani chiar si in perioada in care a lipsit de pe piata, reprezentand un sinonim pentru calitate si performanta. Conform datelor SNA de la inceputul lui 2010, Dufa era perceput ca fiind inca prezent in preferintele cumparatorilor, astfel incat se situa pe locul trei in topul celor mai bine receptate vopsele lavabile din Romania.

 

Relansarea si consolidarea Dufa pe piata romaneasca va fi sustinuta de experienta de peste 60 de ani a Grupului Meffert AG Farbenwerke, dar si de o politica de marketing si vanzari orientata catre toate segmentele pietei si bazata pe parteneriate durabile cu distribuitori si retaileri, pe atragerea si fidelizarea micilor meseriasi si satisfacerea asteptarilor consumatorilor individuali din lanturile de magazine DoItYourself. Dufa ofera o gama completa de produse mass-market, dar si lacuri si vopsele destinate profesionistilor, fabricate dupa standardele foarte ridicate ale industriei germane.

 


Ne-am propus sa ajungem pe locul doi in topul celor mai profitabile firme de profil, pana in 2015, cu o cifra de afaceri de 3.5 milioane euro pana la sfarsitul anului 2011. Investitiile importante in marketing din cursul acestui an se vor indreapta catre sustinerea magazinelor din reteaua de retail, a sectorului B2B si a partenerilor din domeniul DoItYourself, a declarat Irinel Gheorghe, Managing Partner Dufa.

 

Capacitatea mare de productie a celor 6 fabrici din Germania, volumele rulate si puterea mare de asimilare pe care o are un gigant in industrie permit pastrarea unui nivel constant de calitate a produsului finit, in raport cu pretul. Dufa va fi ultimul brand care va creste preturile si asta fara sa faca rabat de la calitatea ingredientelor, a adaugat Liviu Stan, Managing Partner Dufa.

 

Produsele Dufa sunt fabricate dupa retetele originale ale Meffert AG din Germania, intre acestea numarandu-se lacuri si vopsele pe baza de apa, vopsele lavabile de inalta calitate pentru interior si exterior, tencuieli decorative, dar si produse pentru renovare, etansare si materiale speciale destinate finisajelor in constructii.

 

Vopseaua lavabila alba Dufa Superweiss, cel mai cunoscut produs al companiei, este ecologica, nu miroase, este usor de aplicat si are un grad foarte ridicat de alb, garantand o putere de acoperire excelenta si rezistenta la uzura. Produsul poarta marcajul "Der Blaue Engel (Ingerul Albastru), prin 
care garanteaza compatibilitatea sa cu mediul inconjurator: nu contine solventi, cuprinde plastifianti sub 0,1% si minimum de conservanti.
Dufa Superweiss a primit recent distinctia si marcajul foarte bine pe anul 2011 la Oko-Test, care evidentiaza produsele nepoluante.

 

Despre Dufa Tec

 

Grupul german Meffert AG a vandut in 2005 compania Dufa Romania catre fondul de investitii american Advent International, acesta avand drept de utilizare a marcii Dufa timp de cinci ani. 
In acest interval de timp, Dufa Romania s-a transformat, dobandind o identitate noua, sub numele Deutek, cu produse si marci proprii, tot asa cum Ariciul Dufa, ca simbol, a fost inlocuit de Pasarea Deutek.
Strategia de revenire a originalului Dufa a inceput in august 2010, cu o viziune axata pe aceleasi principii solide dupa care s-a ghidat intotdeauna: calitate prin durabilitate, creativitate prin inovatie, performanta prin tehnologie si responsabilitate prin ecologie. 
In prezent, Dufa are peste 1500 de parteneri in reteaua de retail din toata tara prin intermediul a 20 distribuitori regionali precum si 2 clienti majori in segmentul DoItYourself.

 

adriana.trocea@s-j.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online