Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Dale beton de la C&A Leivis Pavaje - Amenajari unice pentru fiecare locuinta


Dale beton de la C&A Leivis Pavaje - Amenajari unice pentru fiecare locuintaCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 01.07.2014

Interiorul unei curti sau spatiul din fata ei se pot amenaja astazi intr-o multitudine de forme, culori si cu diferite materiale de constructie. In functie de preferinte, pe piata gasiti astazi o gama ampla de posibilitati de amenajare. Printre cele mai populare produse existente pe piata, care castiga tot mai multi adepti in ultimii ani, se numara cele din beton. In aceasta categorie se inscriu cu succes dalele din beton, elemente de amenajare care se gasesc pe piata intr-o gama variata de modele si culori. Deloc monotone, aceste produse ofera o multitudine de solutii de amenajare personalizate si diversificate prin culoare, forma si tipurile de suprafete disponibile. Pentru a va ajuta sa obtineti mereu lucrari de calitate prin utilizarea acestor materiale, C&A Leivis Pavaje din Zarnesti va ofera servicii de montaj dale beton la un raport calitate-pret excelent.

 

Ce sunt dalele din beton ?

Elemente de decor deosebite, dalele pe care C&A Leivis vi le monteaza sunt placi din beton care pot avea grosimi, dimensiuni si forme diferite. Asta deoarece ele se pot folosi pentru crearea de alei inguste sau suprafete circulabile mai intinse. Principalul avantaj al acestor materiale este acela ca ele ofera nenumarate posibilitati de combinare in scopul obtinerii unor amenajari unice, deosebite. Totodata, dalele din beton rezista la oscilatii mari de grade celsius, iar aspectul lor, rezistent pe termen lung, confera o vizualizare deosebita. Daca e sa privim intretinerea lor, aceasta este foarte usoara, dat fiind faptul ca pete precum cele de ulei se pot indeparta foarte usor.

 

Montaj dale beton C&A Leivis Pavaje - Amenajari de calitate realizate de profesionisti in domeniu! 

Amenajarea spatiilor exterioare cu dale din beton este din ce in ce mai des realizata in domeniul decorarilor. Asta se datoreaza celor trei caracteristici de baza pe care le ofera acest tip de amenajare: calitate, rezistenta si aspectul, care poate fi personalizat in functie de dorinta fiecaruia. Din punct de vedere teoretic, aplicarea unui pavaj cu dale din beton este usor de realizat, insa aceasta usurinta apare numai in cazul in care cei implicati in proces sunt profesionisti in domeniul pavajelor.

 

In ceea ce-i priveste, angajatii firmei C&A Leivis Pavaje va ofera servicii la cele mai inalte standarde calitative, tocmai pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. In orice lucrare de acest gen, care implica realizarea unor amenajari moderne si elegante care sa dea un aspect unic oricarui spatiu, este esential ca montajul dalelor sa fie realizat de catre profesionisti. Avand in spate experienta, calificare, pricepere si pasiune, profesionistii firmei din Zarnesti executa imbinari ca la carte a dalelor, asigurand astfel lucrari durabile, de calitate superioara. 

 

Toate avantajele care rezulta din serviciile de montaj ale acestor dale de beton!

Prin serviciul de montaj dale beton realizata de C&A Leivis Pavaje aveti ocazia unica de a conferi locuintei dumeavoastra un aer de originalitate. Asta se datoreaza multitudinii de forme, culori si modele ale acestor dale. Iata toate avantajele de care veti dispune daca optati pentru amenajarea cu dale din beton:

- Rezistenta sporita! Intr-o tara ca Romania, iernile pot fi extrem de geroase si umede, iar asta poate cauza neplaceri diferitelor sisteme de amenajari. Ei bine, dalele din beton rezista foarte bine la diferente mari de temperatura. Aceasta rezistenta sporita la conditiile climaterice, alaturi de aderenta sporita, sunt calitati definitorii pentru dalele din beton.

- Favorizeaza drenajul si protejeaza mediul! Pavarea cu dale beton asigura o desigilare a solului, ceea ce are efecte pozitive asupra scurgerii apei, precum si umiditatii aerului. Utilizarea la producerea betonului de materii prime disponibile la nivel local protejeaza mediul inconjurator.

- Reparabile! In cazul unor decopertari, nu trebuie sa va ingrijorati cu privire la aspectul de odinioara al curtii dumneavoastra. Aceasta nu reprezinta o problema, intrucat dupa efectuarea lucrarilor veti avea acelasi aspect ca si inainte.

- Eleganta deosebita si rezistenta maxima la murdarie! Stratul de protectie de la suprafata acestor dale face ca indepartarea celor mai rezistente pete de ulei, vin, suc, mancare, etc sa fie mult mai usoara. 

 

In afara de montajul dalelor din beton, compania C&A Leivis Pavaje va ofera si servicii de amenajari cu piatra naturala, pavele si borduri, punand la dispozitie tuturor celor interesati servicii de montare, vanzare si transport a materialelor mentionate.

 

Date de contact:

Zarnesti, Str. Fragilor nr.19

Telefon: 0743 847 408


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ce sunt pardoselile decorative? Afla mai multe de la cunoscatori
book Materiale folosite pentru construirea traverselor de cale ferata
book Traverse de lemn folosite în modernizarea cailor ferate
book Cum sa gradinarim in siguranta
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online