Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Deko Doors - Usi interior


Categorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : Pro Digital Media
publicat pe : 13.11.2013

Deko Doors reprezintă o premieră în piața românească a amenajărilor interioare. Importator unic al unor uși de interior ce combină calitatea germană de cel mai înalt standard cu un un design modern și inovator, totul la prețuri românești, Deko Doors vine acum în ajutorul celor care caută să dăruiască locuințelor lor, firmelor sau instituțiilor atât confort cât și o ambianță aparte.

 

Gama largă de produse oferite și disponibilitatea de a oferi soluții personalizate ce se pliază pe nevoile fiecarui client, fac din Deko Doors o alegere potrivită pentru oricine caută uși de interior de calitate. În catalogul firmei, varietatatea modelelor de uși de interior este ușor sesizabilă. Împărțiță în cinci game, colecția de uși oferită de Deko Doors se adresează tuturor cerințelor și nevoilor clienților.

În gama Standard, clienții pot gasi uși atât din lemn cât și din sticlă intr-o varietate de culori și forme. Materialele folosite pentru confecționarea acestor uși, cât și designul lor, garantează că aceastea vor trece testul timpului în ceea ce privește rezistența și calitatea lor estetică. Gama Stil e adresată, după cum îi spune numele, celor ce caută să aducă un plus de stil și de frumusețe locuinței. Pentru cei ce doresc să ofere încăperilor un aer aparte și elegant, gama Elegance oferă uși în culoarea ce definește eleganța, albul, într-o varietate de suprafețe menită să se plieze pe nevoile practice ale clienților.

Gama Lifestyle combină cu succes designul grafic, sticla, lemnul și oțelul, rezultatul fiind un aspect ultramodern potrivit atât locuințelor cât și locurilor de interes public. Această gamă este îndeosebi recomandată sediilor de instituții întrucât aspectul curat și transparența sticlei folosite în fabricarea acestor uși denotă profesionalism și transparență în comunicare.

Gama Royal reușește să combine o doză de modernitate și de atemporalitate în forma unor uși ce nu-ți vor pierde niciodata din farmec și din actualitate. Toate aceste uși surprind nu doar prin design și calitate, dar ci și prin inovația tehnicilor folosite in fabricarea și montarea acestora. Deko Doors își propune astfel nu doar să infrumusețeze viața clienților săi, ci și să o simplifice și îmbunătățească. Calitatea și continua căutare de soluții ce ajută în îmbinarea aspectelor estetice cu cele practice definesc Deko Doors. Cele peste 1000 de modele de uși atestă profesionalismul cu care au fost create și grija pentru consumator și pentru dorințele acestuia.

 

Deko Doors oferă consultanță telefonică permanentă și gratuită celor care ar își doresc să afle mai multe despre ușile Deko Doors sau celor care vor să afle ce ușă se potrivește unui anumit spațiu. Deko  Doors poate fi găsit în Mediaș, pe str. Nisipului nr.2, în Cluj-Napoca pe str. Fabricii de zahăr nr.31, în București pe sos. Vitan în incinta complexului hotelier Rin Grand Hotel și în Brașov pe str. Baba Novac nr.15.

Magazinele sunt deschise între orele 09:00- 18:00, iar transportul și montajul ușilor de către profesioniști este gratuit la domiciliu în aceste localități. Deko Doors are, însă, și o rețea de distribuție națională iar ușile pot fi comandate oriunde în județele Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, usi comandate in Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea Vrancea.

Deko Doors a dovedit că este o alegere fericită pentru diverse spații interioare și pentru diverși clienți, întâlnind cu succes cele mai mari așteptări.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
book Vrei sa ai succes cu cabinetul stomatologic? Utilizeaza consumabile stomatologice, echipamente stomatologice de cea mai buna calitate
book Vizita in Muntii Apuseni
book Cabinet avocatură Sibiu
book Reduceri la bicicletele fitness marca InSPORTline
book Funerare Rainbow - Servicii profesionale de toaletare si cosmetizare a decedatilor.
book Priceperea si maiestria specialistilor din cadrul firmelor de pompe funebre
book Baloane cu heliu
book Baloane Personalizate
book Baloane colorate
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online