Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Diferite tipuri de perne


Categorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : Atelierul de Creatii Digitale
publicat pe : 10.08.2017

Sc Vam Sofi Trans SRL  oferă clienților săi produse de o calitate superioara. La cererea clientilor putem asigura si transportul produselor pe raza Municipiului Iasi sau in imprejurimi.

Pernele de nisip se pot compacta cu:  Cilindrii cu pneuri. In comparatie cu cilindrii netezi, la care presiunile pe teren sunt mai concentrate, cilindrii cu pneuri asigura o repartitie mai uniforma a presiunilor, mentinand un timp mai indelungat presiunile maxime asupra terenului.


Acest fapt permite realizarea compactarii optime dupa un numar mai mic de trecere decat cu cei netezi;  Cilindrii vibratori, care produc vibratii circulare sau dirjiate cu o anumita fecventa si amplitudine. Aceste vibratii se transmit materilului supus compactarii, sporind efectul static al greutatii cilindrului. Cu un compactor static de 12-16 tone, cu presiuni liniare pana la 90 daN/cm, se realizeaza compatarea unui strat de circa 30 cm grosime afanata, pe cand cu un compactor vibrator de 4 tone se compacteaza optim straturi de 50 cm grosime si chiar mai mult;

Placile vibratoare. Dupa sistemul de vibratii, acestea pot lucra cu oscilatii circulare sau dirijate (unidirectionale). Actionarea lor se face mecanic, hidraulic, electric sau pneumatic, iar deplasarea poate fi manuala, prin remorcare sau suspendare.


Cele mai raspandite placi vibratoare sunt cele cu motor cu ardere interna si actionare mecanica. Dupa greutate, se disting placitle usoare (0,1 – 2,0 tone), mijlocii (2,0 – 4,0 tone) si grele (4,0 – 8,0 tone). Durata optima de vibrare (t), pe aceiasi suprafata, se poate calcula cu formula: = in minute, In care: n – reprezinta frecventa oscilatiilor vibratorului intr-un minut; c – numarul total de vibratii, necesare pentru realizare compactarii optime. Pentru pamanturi necoezive c=1,5 x100 ... 5x1000.

Limita inferioara a lui c corespunde conditiilor optime de lucru pentru placile vibratoare mijlocii si grele, iar limita superioara a lui c corespunde placilor vibratoare de greutate mica. Calitatea pernei de nisip va fi cu atat mai buna cu cat materialul folosit are o granulatie mai neuniforma. Pernele de balast Iasi se pot executa cu : a) Cilindrii compresori netezi.


Eficacitate maxima a utilajului este atinsa atunci cand el se afunda foarte putin sau deloc in teren. Ea depinde in mare masura de greutatea utilajului. b) Cilindrii vibratori c) Plactile vibratoare. Materialul folosit la realizarea pernelor de balast Iasi trebuie sa aiba o granulatie continua si neuniforma (U>5). Fractiunile peste 70 mm nu vor depasi 15...20% din volumul total.

Grosimea stratului elementra ce se compacteaza va fi de maximum 25...30 cm, in stare afanata. Umpluturile peste perna de balast Iasi sau piatra sparta executata in jurul fundatiilor se realizeaza din pamant natural compactat la umiditatea optima de compactare. Pernele de pamant compactat au ca scop reducerea sau eliminarea sensibilitatii la umezire a pamantului care alcatuieste terenul de fundare in zona in care se face resimtit efectul sarcinilor transmise de talpile fundatiilor constructiilor.


Pernele de pamant au un rol deosebit in calitate de strat drenant rezultand drenarea apei din porii terenului argilos, saturat, situat dedesubt. Eliminarea apei din pori in procesul comprimarii pamantului sub influenta incarcarii provenite din constructie sau a greutatii pernei din balast Iasi.

In concluzie specialistii au obligatia de a studia toate metodele si tehnologiile de imbunatatire a ternurilor de fundare, pentru a da o rezolvare corecta atat din punct de vedere tehnic si economic. Pernele de balast Iasi nu se pot executa in perioade cu temperaturi mai mici de 0 grade celsius, cand nu este posibila executarea corecta a compactarii si nici in perioadele ploioase, cand nu poate fi respectata umiditatea optima de compactare. Avand si o productivitate redusa si fiind prea depdendetnta de anotimp metoda este rar folosita.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Scari din lemn masiv pentru interiorul caselor cu etaj
book Gaseste cada de baia potrivita pentru baia ta in magazine online
book Advertoriale SEO pentru promovarea oricarui business in mediul online
book Descopera o gama diversificata de cazi de baie in oferta magazinului Admina.com
book Garantia eficientei si calitatii in reparatii de termopane in Bucuresti
book Va doriti sa aveti o colaborare unica cu un electrician Brasov?
book Vreti sa beneficiati de serviciul de inchirieri microbuze?
book Imbunatateste-ti prezenta afacerii tale in mediul online cu Atelierul de Creatii Digitale
book De ce sa optati pentru servicii funerare in Bucuresti de la Casa Funerara Eva
book Garnitura termopan de la Repartermopan va confera maxima eficienta
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Cum sa gradinarim in siguranta
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online