Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Elita industriei de prelucrare a metalelor din Romania se reuneste la Demo Metal


Elita industriei de prelucrare a metalelor din Romania se reuneste la Demo MetalCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
publicat pe : 23.04.2013

Miercuri se deschide la Romaero Băneasa unica expoziție din România dedicată industriei de prelucrare a metalelor - Demo Metal. Organizat de Euroexpo și Tehnic Media, evenimentul are loc în perioada 24 - 27 aprilie si concentrează cele mai importante companii din domeniu.

 

Evenimentul reuneşte 52 de firme cu activităţi în sectorul prelucrării metalelor: materii prime şi semifabricate, echipamente pentru tăiere și debitare, prelucrare prin așchiere, prelucrarea tablelor, scule, sudură și consumabile, lubrifianți,  spălare  și finisare, tratamentul suprafețelor, aparatură de măsură  și control, software specializat.

 

Eficienţa şi calitatea exponatelor va putea fi analizată atent de public, în cadrul unor aplicații realizate în acest scop. Parte din companiile expozante se vor organiza într-0 celulă de flux tehnologic, pentru a livra un produs finit, live la Demo Metal. Fără precedent în cadrul unui târg tehnic din România, veţi putea observa un proces de fabricaţie, sub forma unei linii de producţie complete. Companiile participante la proiect doresc să furnizeze, în cadrul acestei celule, un set de bune practice, gata de implementat în producţie.

 

Târgul facilitează încheierea unor contracte însemnate între expozanţi şi vizitatorii specialişti (reprezentanți ai marilor companii aparţinând domeniilor industriale dinamice) care văd în acest eveniment o oportunitate importantă de achiziţie în cele mai bune condiţii.

De asemenea, Demo Metal constituie o platformă de informare şi comunicare, o excelentă ocazie de interacţiune pentru specialiştii din industrie prezenţi la târg. În cadrul conceptului "KnowHow Transfer Forum", vor fi realizate prezentări de noi echipamente şi tehnologii, conferinţe tematice şi training-uri, cu scopul răspândirii celor mai noi cunoştinţe în vederea construirii unui mediu de afaceri eficient și a unei industrii productive.

 

Suprafața expozițională totală de anul acesta a ajuns la peste 4800 metri pătrați, târgul înregistrând o creștere de aproximativ 60% față de ediția precedentă.

Prima ediţie a Demo Metal s-a desfăşurat anul trecut, bucurându-se de participarea a 40 de companii din ţară şi din străinătate care au expus cele mai noi şi mai performante utilaje şi echipamente, pe o suprafaţă de 3 000 mp. În cele patru zile de târg, mai mult de 1100 vizitatori specialişti au trecut pragul pavilionului expoziţional de la Romaero Băneasa.

 

Demo Metal are ca obiectiv principal conturarea priorităţilor profesionale şi de afaceri ale specialiştilor şi managerilor companiilor din industria românească.

Pentru mai multe detalii, accesaţi www.demometal.ro sau vizitati Demo Metal, în perioada 24-27 aprilie, la Romaero Băneasa.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online