Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Enermed Impex SRL – consultantul tau favorit in certificate energetice, termografie in constructii, audit energetic


Enermed Impex SRL  – consultantul tau favorit in certificate energetice, termografie in constructii, audit energeticCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 29.01.2015

Compania a fost infiintata in anul 1997, cu scopul proiectarii de instalatii termice, sanitare cat si electrice. Au fost elaborate in decursul timpului sute de proiecte de instalatii pentru diversi beneficiari ca: Scoala Americana din Pipera, Palatul de Justitie din Bucuresti (fost magazin Junior), blocuri de locuit Popesti-Leordeni si Bucuresti, hotel de 4* Radisson din Dakar, Senegal, Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti, hotel si Aqualand Brasov, Supermarchet Spar Constanta, data center amplasat in Bucuresti cu servere de 1MW tier 4, amenajare spatiu industrial de 24000mp din Slobozia, clinica medicala din Slobozia, blocuri de locuit din Pipera, uzina de cutii de aluminiu Can-Pack din Ilfov, campus militar Pipera, studii de fezabilitate pentru atragere de Fonduri Europene etc.

 

In afara de proiectare de instalatii au fost elaborate studii energetice similare certificatelor energetice, acestea din urma nu aveau legislatie de aplicare. Se putea determina cu ajutorul standardelor consumul energetic al imobilelor. Metoda nu era atat de detaliata si complexa asa cum se poate realiza in prezent in cadrul certificarii energetice, insa suficienta pentru a se putea determina amortizarea si fezabilitatea investitiilor. Astfel de studii energetice au fost realizate mai mult pentru domeniul industrial ca: hale Romaero Baneasa pentru implementare tuburi radiante (incalzire cu radiatie hangare avioane), sau hangarelor de avioane din Craiova. Tot incalzire cu radiatie a fost proiectata si la Ghimbav Brasov pentru fabrica de elicoptere, unde a fost studiata si fezabilitatea investitiei.

 

Documentatiile de mediu au fost un alt domeniu de activitate al companiei, realizandu-se bilanturi de mediu si studii de impact asupra mediului, pentru majoritatea comerciantilor de combustibili de pe piata. Mai multi ani am monitorizat toate statiile de distributie carburanti de la un mare distribuitor de combustibil, stabilindu-se metode de remediere a deficientelor aparute la benzinarii. Aparatura performanta este indispensabila pentru astfel de masurari, cat si certificarile pentru aceste determinari.

 

In ultimii ani certificarea energetica a crescut incepand din 19 iulie 2013, acesta fiind obligatorie pentru orice tranzactie de vanzare, inchiriere sau receptie. Din acest motiv incepand din decembrie 2013, echipa noastra de auditori energetici atestati grad 1 elibereaza certificate energetice pentru orice tip de imobil, de la imobile de blocuri, apartamente la spatii comerciale sau hale industriale. Avem experienta a peste 2300 de certificate energetice eliberate pana in prezent pentru toata gama de cladiri. Piata noastra este in prezent bazata pe zona Bucuresti-Ilfov si Constanta, ne dorim o extindere in viitor si pe alte judete/orase ca Brasov, Timisoara, Cluj, Pitesti, Ploiesti, Giurgiu, etc… Dispunem de echipamente performante de masurare cat si informatice pentru a asigura clientilor nostri o eliberare cat mai rapida a certificatului energetic, cuprinsa intre 4-24h de la data vizionarii locuintei. Exista evident si cateva tipuri de certificate energetice la care eliberarea este de cateva zile, de exemplu pentru receptia blocurilor de locuinte, care sunt ceva mai dificil de calculat. Datorita programelor de calcul performante si rapide putem insa sa asiguram cel mai scurt termen de elaborare de pe piata la un pret scazut.

 

Enermed Impex SRL ofera si servicii de termografie in constructii, datorită echipamentelor performante, tot la cele mai mici preturi de pe piata. Pretul variaza in functie de suprafata cladirii analizate cat si de numarul de imagini pe care beneficiarul doreste sa fie realizate. Prin termografie se obtin informatii suplimentare certificatului energetic, identificandu-se zonele cu pierderi de caldura sau cu infiltratii ridicate de aer.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online