Informatii comunicate

COMUNICATE

 

G.K.System - Pentru o climatizare optima a mediului ambiant


G.K.System - Pentru o climatizare optima a mediului ambiantCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 24.03.2014

Esti in cautarea unui sistem de climatizare cu ajutorul caruia sa obtii performanta sezoniera optima, economisind energie si reducand costurile? Doresti sa ai acces la tehnologie inovatoare pentru a maximiza performanta de climatizare a unei cladiri cu destinatie industriala? G.K. System, companie axata pe comercializarea sistemelor de climatizare, cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniu, vine in intampinarea ta cu sisteme de climatizare industriale, sinonime cu performanta, concepute pentru a se integra perfect in orice decor, menite sa adauge valoare unei cladiri si sa protejeze investitia. Dincolo de toate acestea, G.K. System iti ofera posibilitatea achizitionarii unui astfel de sistem la tarife competitive. Convinge-te!

 

Avantajul sistemelor de climatizare industriale

Orice incinta, indiferent de dimensiuni sau destiantii, poate fi climatizata pentru imbunatatirea conditiilor de microclimat interior sau pentru atingerea anumitor parametrii de stare a aerului interior. In fond, aceasta alternativa este ideala acolo unde se doreste confort si conditii optime de activitate. Atunci cand vine vorba de mediul industrial, caracterizat prin conditii vitrege de lucru si mediu, dar si prin spatii mari cu camere lungi de forme neregulate care necesita atat o temperatura cat si o ventilatie corecta, astfel incat aerul sa fie respirabil, alegerea unui sistem de climatizare este de bun augur. Cu alte cuvinte, un astfel de echipament inovator poate asigura racirea, incalzirea, aportul de aer proaspat necesar si nu in ultimul rand evacuarea aerului viciat. Halele industriale acolo unde praful si mirosul greu fac activitatea angajatilor dificila, instalarea unui sistem de climatizare va avea efecte imediate si rezultate vizibile.

 

 G.K.System-Garantia calitatii

Pentru ca sistemul de climatizare industrial sa dea randamentul dorit si eficienta maxima, este nevoie de alegeri inspirate dar si de un furnizor de incredere, gata sa-ti ofere solutiile de care ai nevoie. G.K. System firma cu traditie in comercializarea diferitelor sisteme de climatizare, incepand cu cele rezidentiale si terminand cu cele industriale, iti pune la dispozitie o gama diversificata de sisteme de climatizare ideale pentru mediul industrial, recunoscute pentru fiabilitatea, performanta, rezistenta si durabilitatea lor. Altfe spus, G.K. System este garantia calitatii! Sistemele de climatizare industriale prezente in portofoliul nostru de produse poarta marca unui important producator in domeniu: Daikin. Acestea furnizeaza o performanta ridicata constanta pe toata durata de utilizare, avand la baza o serie de caracteristici de functionare care garanteaza cele mai ridicate eficiente sezoniere de pe piata. Mai mult decat atat, prin achizitionarea produselor oferite de G.K. System vei face si economii la costurile de instalare si de functionare, obtinand o rentabilitate rapida.

 

Sistemele de climatizare industriale din gama G.K. System creaza o atmosfera ideala, reduc consumul de energie si costurile de intretinere cu pana la 50%, se monteaza usor si dincolo de toate acestea, sunt deosebit de silentioase. In plus, designul lor este conceput dupa standarde inalte din punct de vedere estetic, totul pentru ca produsele sa se potriveasca oricarui decor, respectand exigentele arhitecturale ale cladirii, creand astfel o armonie perfecta. De asemenea, poti  controla vitezele de functionare in functie de necesitati si de mediul ambiant pe care trebuie sa-l creeze, sistemele fiind dotate cu telecomenzi dar si cu functii de autocuratare. Pe scurt, cu G.K. System ai accesul la: solutii flexibile, confort silentios, aer de calitate si control intuitiv.

 

Pentru ca toti clientii sa fie satisfacuti in proportie de 100% de serviciile si produsele oferite, G.K. System pune la dispozitie si servicii de consultanta pentru alegerea aparaturii potrivite, pentru dimensionarea corespunzatoare si evaluarea echipamentelor de aer conditionat sau incalzire, ajutor la punerea in functiune,precum si intretinere pe toata perioada garantiei si post-gatantie. Informatii suplimentare gasesti accesand pagina noastra de internet www.gksystem.ro.

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online