Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Gali Prod - Amenajari interioare cu stil pentru orice spatiu!


Gali Prod - Amenajari interioare cu stil pentru orice spatiu!Categorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 17.12.2013

Prin amenajari interioare intelegem tot procesul de transformare a unui spatiu gol sau nepotrivit intr-o locuinta confortabila din toate punctele de vedere, conform unei unitati stilistice. Uneori se pleaca inca din faza de constuctie a structurii cu un proiect de amenajare interioara, ceea ce da coeziune intregului proces de constructie. Insa cel mai adesea structura exista, iar atunci intreaga amenajare interioara devine un proces de transformare. Amenajarea poate fi uneori facuta plecand de la un spatiu deja locuit, care necesita doar "imbunatatiri". Dispunand de un personal calificat si foarte bine pregatit pentru lucrarile de constructii atat civile, cat si industriale, firma Gali Prod din Breaza este expertul de care aveti nevoie atunci cand vine vorba de amenajri interioare.

 

Echipele de constructii ale firmei din judetul Prahova sunt specializate in lucrari de amenajari interioare, datorita pregatirii continue si a cursurilor de specializare la care au participat. Lucrarile de amenajari interioare efectuate de echipele Gali Prod pot satisface cele mai exigente cerinte, pornind de la amenajari pentru apartamente, pana la interioare ale salilor de evenimente, spatii comerciale, magazine de prezentare, restaurante etc. Prin colaborarea cu echipele acestei firme de amenajari interioare obtineti lucrari de calitate deosebita si garantia lucrului bine facut. Pe tot parcursul lucrarii beneficiati de consultanta de specialitate din partea reprezentantilor companiei. 

 

Una dintre cele mai importante lucrari pe care majoritatea dintre dumneavoastra o cautati este cea reprezentata de amenajarea interioara a apartamentului. Se intampla de multe ori sa vedeti la diferite expozitii, in fel si fel de reviste sau chiar in emisiuni de specialitate de la televizor, amenajari interioare pe care le-ati vrea transpuse si in locuinta dumneavoastra. Ei bine, de acum inainte visul dumneavoastra poate deveni realitate, gratie profesionistilor Gali Prod. Echipa de muncitori va executa lucrarile de amenajare in cel mai profesionist mod. Amenajarea spatiului interior va fi facuta in conformitate cu cele mai exigente solicitari din partea dumneavoastra, astfel incat rezultatul sa fie mai mult decat multumitor.

 

Din cadrul amenajarii interioare a apartamentului fac parte solutii de amenajare interioara pentru bucatarii, living-uri, camere de zi, dormitoare si a tuturor spatiilor din casa dumneavoastra.  Calitatea, utilitatea si durabilitatea sunt cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le indeplineasca orice incapere. Specialistii Gali Prod va ofera toata gama de servicii pentru a va asigura amenejarea calitativa si corecta a spatiului dumneavoastra de locuit.

 

Nuntile, botezurile sau onomasticile reprezinta evenimente importante din viata voastra, astfel ca o sala pentru desfasurarea lor trebuie sa se ridice la standardele cele mai inalte. Amenajarile interioare si finisajele decorative din cadrul saloanelor sunt extrem de importante deoarece in aceste spatii clientii dumneavoastra trebuie sa se simta nemaipomenit. Acest proces nu este deloc usor, insa alaturi de Gali Prod, experti in finisari si amenajari interioare, veti fi asistati si ajutati in fiecare etapa de la "rosu pana la "cheie". Daca doriti sa va amenajati salonul de festivitati intr-un mod autentic, specialistii firmei din Breaza sunt solutia de care aveti nevoie. Profesionalismul si creativitatea de care au dat dovada specialistii Gali Prod sunt elementele de care aveti nevoie pentru a obtine cel mai reusit proiect.

 

Magazinele si spatiile comerciale s-au raspandit in ultimii ani intr-un ritm ametitor. Un spatiu comercial nu mai este de mult un loc unde oamenii vin doar sa cumpere produse de care au nevoie. Finisajele decorative si amenajarile interioare ale magazinelor si spatiilor comerciale sunt cu atat mai importante cu cat ele pot transmite ideea din spatele brand-ului dumneavoastra, pot crea un spatiu unic in care clientii sa se simta confortabil si relaxati. Prin gama completa de finisaje interioare si exterioare pe care o ofera, Gali Prod poate transforma orice spatiu intr-unul inedit, unde fiecare magazin, sala de cinema sau fast food sa-si gaseasca locul.

 

Standardele si calitatile deosebite ale firmei Gali Prod in lucrarile de amenajari interioare, dar si exterioare, sunt demonstrate de portofoliul extrem de bogat de care compania dispune. In portofoliul de lucrari efectuate se regasesc servicii de montaj gresie, faianta, marmura, granit, piatra decorativa,ardezie, tapet, parchet din lemn masiv, parchet melaminat, mocheta si linoleum, montaj rigips, montare izolatii termice etc.

 

Date de contact:

Str. Erou Plutonier Radulescu , nr.30

Breaza , jud. Prahova

Email: office@galiprod.ro

Telefon: 0722 34 78 86 / 0728 77 08 46 / 0765 92 08 43

Fax: 0244 34 12 05


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online