Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Hidroizolatii terase. Pentru lucrari durabile, apeleaza la Procas Expert Construct. Preturi avantajoase si solutii complete!


Hidroizolatii terase. Pentru lucrari durabile, apeleaza la Procas Expert Construct. Preturi avantajoase si solutii complete!Categorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 04.05.2015

Din cauza expunerii la diverse conditii de mediu, balcoanele si in special, terasele au nevoie de o etansare speciala in concordanta cu expunerea la umiditate. Prin hidroizolarea teraselor obtii o crestere semnificativa a nivelului de confort, precum si un plus la rezistenta cladirii. Hidroizolarea teraselor intra in responsabilitatea unei firme specializate, singura in masura sa garanteze structuri perfect etanse si de lunga durata.

 

Daca vrei sa ai accesul la cele mai noi tehnici de aplicare a materialelor impermeabile, apeleaza la Procas Expert Construct, companie din Bucuresti ce activeaza de mai bine de 10 ani in domeniul constructiilor. Procas Expert Construct executa, inclusiv, toata gama de hidroizolatii.

 

Printre serviciile oferite de Procas Expert Construct se numara si hidroizolatii terase, un serviciu executat doar pe baza celor mai performante membrane si echipamente de aplicare. Hidroizolatia teraselor se realizeaza in varianta monostrat sau dublustrat,in functie de caracteristicile cladirilor si in functie de nivelul de etanseitate dorit.

Lucrarile de hidroizolatii terase se desfasoara bine organizat si in cel mai scurt timp cu putinta, astfel incat clientii nostri sa se poata bucura de confortul caminului!

 

Hidroizolatii terase -¨Bariera¨ impotriva apei

Betonul este considerat unul dintre cele mai rezistente materiale de constructie. Sa fie oare adevarat? Da, insa pana la un anumit punct. Betonul este vulnerabil la actiunea apei corozive din mediul inconjurator. Odata infiltrata in structura unei cladiri, apa ii pot afecta integritatea si aspectul , contribuind totodata la un disconfort major resimtit de locatari si de cei care isi desfasoara activitatile zilnice in respectivul spatiu.

 

Ce sunt hidroizolatiile?

Tot mai multi proprietari si administratori de cladiri recurg la hidroizolatii. Mai exact, la hidroizolarea anumitor parti din cladire, pentru un plus de confort, siguranta si durabilitate.

Hidroizolarea teraselor este o necesitate avand in vedere expunerea indelungata la apa si umiditate. Avand o structura perfect etansa, hidroizolatia are capacitatea de a actiona ca o bariera intre mediu si beton. Sistemul conventional de hidroizolare se bazeaza pe membrane hidroizolatoare sub forma de bitum, silicati, poliuretani, PVC si alte materiale impermeabile.

 

De ce hidroizolatii terase?

Aplicand straturi de membrane hidroizolatoare pe terasele cladirilor, prelungesti, practic, durata de viata a constructiilor si imbunatatesti randamentul acestora la actiunea factorilor corozivi din mediul inconjurator.

Aplicarea membranelor presupune un inalt nivel de competenta tehnica si materiale adecvate. Pentru asta este esential sa apelezi la ajutorul unor profesionisti in domeniu. Doar acestia iti pot garanta lucrari durabile si in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate.

 

Hidroizolatii terase, doar prin Procas Expert Construct! Rapiditate si solutii complete in domeniu

Personalul calificat Procas Expert Construct iti sta la dispozitie cu tot ceea ce ai nevoie in materie de hidroizolatii terase. Executam hidroizolatii terase pentru cladiri de orice tip, fie ca este vorba de cele rezidentiale, comerciale, sau industriale, vechi sau noi.

In lucrarile de hidroizolatii terase utilizam doar materiale certificate si cu garantie de la producator. Membranele se aplica rapid si fara cheltuieli suplimentare.

 

Odata contactati, iti vom oferim consiliere de specialitate, astfel incat sa poti opta pentru cele mai avantajoase solutii. Lucrarile efective se desfasoara in termenii stabiliti, fara nicio zi intarziere.

Pentru hidroizolatii terase, acceseaza www.procas.ro si contacteaza-ne. In functie de dimensiunea proiectului vom stabili si pretul.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Cum sa gradinarim in siguranta
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online