Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Hoerburger – Beneficiile sistemelor BMS!


Hoerburger – Beneficiile sistemelor BMS!Categorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 11.03.2014

BMS reprezinta Building Management System, si sunt sisteme utilizate pentru a asigura monitorizarea si controlul parametrilor pentru diverse sisteme. Aceste echipamente controleaza sistemele de aer conditionat si astfel utilizatorul poate gestiona consumul de energie a echipamentelor HVAC, iluminatul si alte utilitati. Principalul scop pentru care a fost inventat acest sistem este de a economisi energie. Hoerburger se ocupa de proiectarea, executarea, montarea si servicii complete de intretinere si reparatii pentru aceste sisteme adecvate cladirilor industriale si civile. Sistemele BMS vizeaza controlul echipamentelor instalate intr-o cladire in scopul reducerii consumurilor si optimizarii functionarii acestora in conditiile maxime de confort si siguranta. Principalele obiective ale BMS sunt sporirea gradului de confort al cladirii, reducerea costurilor generate de functionarea cladirii vizate, a costurilor de intretinere si implementarea tuturor strategiilor de diminuare a pierderilor in cazul unor situatii exceptionale.

 

BMS reprezinta un sistem de automatizare pentru cladiri care trebuie sa lucreze automat, fara a fi necesara interventia permanenta a operatorului uman. Informatiile sunt centralizate intr-un sistem de operare care stocheaza toate datele ce vin de la aceste sisteme BMS. Protocolul de comunicatie LON face legatura datelor ce se transmit intre echipamentele de pe teren. Este compus dintr-un software pentru sistemul de operare, un echipament de protocol LON si diversi senzori si actuatori.

Aceste sisteme ofera beneficii importante prin reducerea importanta a consumurilor energetice si de resurse umane. In plus, functionarea acestor dispozitive este simpla, cu diverse functii repetitive programate in cazul unei functionari automate. Intretinerea este simpla, datorita facilitatilor oferite de sistem, iar sistemul ofera si flexibilitate in programare, conform cerintelor, marimii si organizarii sistemului. Printre avantajele oferite de sistemele BMS se numara si marirea duratei de viata e echipamentelor ce deservesc cladirea si atingerea unor parametri de confort apropiati activitatilor specifice. Sistemul BMS functioneaza ca un dispecer central pentru toate sistemele instalate in cladire, astfel va monitoriza starea de functionare si disponibilitate a celorlalte echipamente instalate in cladire, care asigura buna functionare a acesteia. Starea de functionare si disponibilitate, avariile sau alarmele generate de aceste sisteme vor fi transmise sistemului central de management.

 

Infiintata in Sibiu, Hoerburger este reprezentanta oficiala in Romania a firmei germane cu acelasi nume, care activeaza in domeniul automatizarilor pentru cladiri. Cu o vasta experienta in acest domeniu, Hoerburger ofera sisteme BMS pentru cladirile civile si industriale, monitorizare si benchmarking pentru consumul de energie electrica al unor diverse lanturi de magazine, automatizari pentru domeniul instalatiilor, monitorizarea umiditatii si a temperaturii pentru spatiile de depozitare din domeniul farmaceutic, tablouri electrice si mapari higrotermice.

 

Pentru mai multe informatii despre sistemele oferite de Hoerburger si in special despre sistemele BMS, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Hoerburger. Sistemele BMS sunt de o utilitate deosebita in cazul gospodaririi cheltuielilor aferente unei cladiri mari prin posibilitatea de a coordona dintr-o singura locatie toti parametri unei cladiri indiferent de distanta fata de punctul de comanda. Centralizarea si modularizarea managementului tuturor instalatiilor tehnologice ale unei cladiri permite obtinerea de informatii in timp real asupra starii tehnice a instalatiilor aducand beneficii serviciilor de diagnosticare si mentenanta, dar si ridicarea clasei de confort a cladirii. Achizitioneaza sistemele BMS oferite de Hoerburger pentru economia de energie si confortul de care ai nevoie.

 

Datele de contact ale firmei Hoerburger

Adresa firmei: Str. Calea Surii Mici, Nr. 39, Sibiu

Telefon: 0269 214 483


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online