Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Instalatii fotovoltaice Fronius - viitorul instalatiilor fotovoltaice cu Fronius


Instalatii fotovoltaice Fronius - viitorul instalatiilor fotovoltaice cu FroniusCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : Atelierul de Creatii Digitale
publicat pe : 25.11.2017

Instalatii fotovoltaice Fronius este viziunea Fronius asupra modului în care energia va fi furnizată în deceniile următoare. Rezultatul: consumul maxim de energie disponibil și independența energetică maximă. Excesul de energie solară poate fi astfel utilizat în momente când condițiile de generare sunt slabe sau imposibile. Cu funcția de alimentare în caz de urgență, gospodăria se poate bucura de o sursă de energie optimă chiar și în timpul întreruperii alimentării.

Cu instalatii fotovoltaice Fronius, Fronius oferă un pachet complet și eficient, de maximă independență, care poate fi, de asemenea, adaptat nevoilor individuale ale proprietarului.

 

Tehnologie

Caracteristica deosebită în proiectarea dispozitivelor noastre este aceea că compartimentul de conectare este separat de compartimentul setat în stația de putere. Acestea sunt instalate separat. Zona de conectare și toate cablajele sunt montate pe perete. Compartimentul de setare a treptei de putere este montat ulterior.

Sistemul inovator de montare face instalarea și întreținerea extrem de ușor de utilizat. Invertorul este pur și simplu plasat în suportul de perete și apoi fixat. Nu este necesar să scoateți întregul invertor pentru întreținere, doar compartimentul setat în stația de putere. Toate cablurile, setările și configurațiile rămân în vigoare.


Monitorizarea simplă, ușor de utilizat a sistemului este foarte importantă pentru Fronius Suntem primul producător de invertoare care oferă o interfață WLAN în invertorul propriu-zis. Invertorul este conectat la internet fără cabluri suplimentare și vă oferă o privire de ansamblu asupra modului în care funcționează sistemul fotovoltaic.

Invertoarele Fronius sunt pregătite pentru grila inteligentă de mâine. Invertoarele sunt echipate în mod optim pentru a îndeplini cerințele tehnice ale rețelelor în viitor. O serie de funcții inteligente, sunt integrate în dispozitive. Acestea includ un număr de funcții de control pentru alimentarea optimă a puterii reactive și a puterii efective.


Aceste funcții sunt proiectate astfel încât să permită funcționarea stabilă a rețelei chiar și atunci când densitatea sistemului PV este foarte ridicată și pentru a preveni întreruperile nedorite la alimentarea și pierderile asociate cu randamentul. Invertoarele Fronius contribuie, prin urmare, la garantarea randamentului unui sistem fotovoltaic.


Gata pentru stocare

Soluția de stocare de la Fronius este un sistem compact care poate fi adaptat la cerințele individuale datorită designului său modular. Toate funcțiile sunt încorporate în invertor, astfel încât acesta să poată fi extins în orice moment într-o soluție de stocare cuprinzătoare. Dispozitivul poate fi utilizat simplu ca un invertor cu funcție de alimentare de urgență și fără baterie, sau ca versiune completă cu o baterie și o funcție de alimentare de urgență. Rezultatul: soarele în timpul zilei, soarele noaptea și soarele în timpul întreruperilor de curent.


Tehnologie Multi Flow

Folosind tehnologia Multi Flow, sunt posibile diferite fluxuri de energie DC și AC în paralel. Pe de o parte, acest lucru permite ca energia din module și din baterie să fie disponibilă pentru uz casnic în același timp. Cu toate acestea, este posibil ca energia din module să fie alimentată simultan în baterie și în rețeaua internă.

În plus, bateria nu poate fi încărcată numai din partea DC, ci și din partea AC (de exemplu, din sistemele fotovoltaice existente sau din alte surse de energie, cum ar fi o turbină eoliană). Aceasta înseamnă că convertizorul este de asemenea adecvat pentru echiparea cu AC-cuplat. Invertorul gestionează aceste fluxuri de energie în așa fel încât să se atingă cel mai înalt grad de autosuficiență.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Scari din lemn masiv pentru interiorul caselor cu etaj
book Gaseste cada de baia potrivita pentru baia ta in magazine online
book Advertoriale SEO pentru promovarea oricarui business in mediul online
book Descopera o gama diversificata de cazi de baie in oferta magazinului Admina.com
book Garantia eficientei si calitatii in reparatii de termopane in Bucuresti
book Va doriti sa aveti o colaborare unica cu un electrician Brasov?
book Vreti sa beneficiati de serviciul de inchirieri microbuze?
book Imbunatateste-ti prezenta afacerii tale in mediul online cu Atelierul de Creatii Digitale
book De ce sa optati pentru servicii funerare in Bucuresti de la Casa Funerara Eva
book Garnitura termopan de la Repartermopan va confera maxima eficienta
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online