Informatii comunicate

COMUNICATE

 

International Services Company - Pentru amenajarea spatiilor verzi cu stil


Categorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 19.03.2014

Acum cand primavara sta sa bata la usa, este un motiv numai bun sa-ti orientezi atentia asupra amenajarii spatiilor verzi, cele care aduc un plus de eleganta, culoare si originalitate oricarui spatiu, fie ca este vorba de un spatiu rezidential ori de unul public. Pentru ca rezultatul sa fie unul cu adevarat spectaculos, menit sa atraga toate privirile, ai nevoie de o firma specializata pe acest gen de servicii. International Services Company iti ofera solutii functional-estetice complete prin proiecte de inalta clasa. Mai mult decat atat, gestionam si coordonam intregul proiect, indiferent de complexitate si exigente, contractand furnizori de materiale, totul pentru ca serviciile noastre sa se ridice la nivelul asteptarilor tale.

 

Amenajarea spatiilor verzi-O arta

Construirea aleilor si trotuarelor, montarea pavajului sau turnarea betonului, realizarea lucrarilor sub nivelul solului, saparea si montarea tevilor si cablurilor, realizarea sistemelor de drenaj, sistemelor de irigatie si iluminat, defrisarea vegetatiei nefolositoare, decopertare, curatarea terenului, imbogatirea solului prin adaugare de pamant fertil, sapare, nivelare, plantarea grupurilor de flori, garduri vii si diverse specii de plante.etc. Toate acestea sunt doar o mica parte din serviciile oferite de o firma specializata in amenajarea spatiilor verzi. Asadar, chiar daca pare o misiune nu foarte dificila, amenajarea  unei gradini sau a unor spatii verzi implica cunostinte in domeniu, abilitati estetice, maiestrie, pricepere si profesionalism.

 

In proiectarea si amenajarea spatiilor verzi trebuie luate in considerare mai multe aspecte printre care: bugetul, asezarea, spatiul  si dimensiuni disponibile, perspective, vecinatati si asa mai departe. Mai mult decat atat, atunci cand doresti amenajarea unei gradini este foarte important sa stii cum doresti sa folosesti spatiul verde in viitor, cat timp vei putea aloca intretinerii acestuia si totodata care este stilul dorit. In plus, nu oricine poate crea un proiect de peisagistica la nivel profesional, deoarece este necesara o buna documentare in alegerea plantelor, in asa fel incat acestea sa ofere aspectul dorit si sa reziste in timp. Fiind o investitie pe termen lung, trebuie sa te decizi tinand cont de caracteristicile fiecarei specii de plante, incepand cu rezistenta la factorii climatici ai zonei, la factori nocivi, ritmul de crestere, forma si dimensiunea coroanei, longevitatea plantei si terminand cu coloritul frunzelor, florilor si perioada infloririi. Iata deci ca, amenajarea unui spatiu verde este o arta ce nu cunoaste limite, realizata exclusiv de artisti pregatiti in domeniu,  cu pasiune pentru frumos si dorinta de a da nastre unor peisaje unice.

 

International Services Company-Traditie, profesionalism si servicii complete

Daca iti doresti o gradina amenajata dupa cele mai noi tendinde in domeniu, International Services Company este solutia perfecta, si asta datorita experientei acumulate si a specialistilor gata sa raspunda cu succes oricaror solicitari. Cu alte cuvinte, daca iti doresti o gradina mai mare, un gazon perfect, alei, plante, culori, arome, forme si texturi variate, apeleaza la International Services Company .Oferim toate serviciile de peisagistica la nivel profesional, cu promptitudine si extrem de eficient, fie ca este vorba de decopertari si evacuari, furnizare de sol, plantare, gazonare, furnizare de accesorii pentru gradina sau mobilier urban. Pe scurt, Echipa International Services Company creaza peisaje spectaculoase si bogate, transformand un spatiu banal intr-un functional cu un design unic.

 

Compania International Services Company, din Cernavoda, judetul Constanta ofera clientilor sai un portofoliu bogat de servicii, printre care se numara curatenie pentru interior si exterior, precum si suport pentru anumite activitati profesionale, ca de exemplu: curierat, secretariat, administrativ, inginerie, gestiune,etc, dedicate atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet www.isc.com.ro si contacteaza-ne.

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online