Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Norme si proceduri de aplicare a hidroizolațiilor cu membrane bituminoase


Norme si proceduri de aplicare a hidroizolațiilor cu membrane bituminoaseCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 03.06.2015

Sunt sigură că ați văzut la începutul fiecărei primăveri sau chiar în timpul verii echipe de construcții pe terasele blocurilor executând lucrări de hidroizolații membrane bituminoase. Poate că acest aspect din urmă nu l-ați știut cum că acele ,,covorașe” pe care le așează pe suprafața terasei blocurilor sunt membrane bituminoase. 

 

Dar înainte de a aplica pe suprafața teraselor blocurilor aceste hidroizolații cu membrane bituminoase sunt de luat în considerare anumite norme și proceduri tehnice pentru a vă asigura că acesta s-a realizat în condiții optime și că nici unul dintre procedurile de aplicare nu va necesita intervenții ulterioare. 

 

Desigur, înainte de începerea lucrărilor este necesar ca materialele să se transporte în locul în care se vor executa lucrările de hidroizolații cu membrane bituminoase. Transportul, manipularea și depozitarea trebuie să se realizeze în condiții optime iar materialele care cer o atenție deosebită în momentul manipulării și trebuie să se transporte o cantitate mai mare este recomandat să se folosească utilaje. 

 

Durabilitatea și eficiența unei hidroizolații cu membrane bituminoase depinde de trei factori esențiali. În primul rând trebuie alese în mod corespunzător materialele din care se compune lucrarea. Apoi trebuie respectată tehnologia de aplicare și în final întreținerea lucrării.

 

Instrucțiunile de manipulare a materialelor trebuie și ele respectate în conformitate cu specificațiile producătorului dar și a condițiilor de depozitare. Materialele afectate de intemperii sau cu termen de valabilitate expirat își pierd din calitate și automat calitatea și durabilitatea termoizolației cu membrană bituminoasă nu va mai fi în conformitate cu specificațiile producătorului. 

 

O altă normă de lucru specifică instalării termoizolației cu membrană bituminoasă prevăzută sunt și ele foarte importante deoarece manipularea unor substanțe sau a unor utilaje de lucru cum ar fi arzătorul cu furtun trebuie manipulate în mod corespunzător  purtând echipament de protecție pentru a evita accidentele. 

De asemenea nu este recomandat ca în condiții meteorologice nefavorabile să se realizeze lucrările pentru că aceste condiții pot compromite lucrarea.

 

Speciaiștii recomandă ca materialele și întreaga lucrare pentru realizarea termoizolațiilor cu membrană bituminoasă să se realizeze pe o suprafață suport netedă, curată și uscată. Suprafața se nivelează prin tăierea umflăturilor și umplerea golurilor cu mastic bituminos iar astfel se asigură că lucrarea va fi realizată în conformitate cu normele și procedurile tehnice pentru a face lucrările de termoizolații cu membrană bituminoasă. 

Pentru o aderență mai bună, specialiștii recomandă să se trateze suprafețele cu amorsă bituminoasă.

 

În cazul în care aceste termoizolații cu membrană bituminoasă se aplică pe terasa unei clădiri vechi, după curățarea și netezirea suprafeței cu o atenție deosebită, se aplică amorsă bituminoasă peste care se termosudează în aderență totală una sau două straturi de membrană bituminoasă pentru a se asigura că acesta va rezista pe suprafața îmbătrânită de ani. 

Aceste norme și proceduri tehnice pentru termoizolațiile cu membrană bituminoasă sunt necesare a fi respectate pentru ca să se evite deteriorarea timpurie a acestei izolații a teraselor clădirilor. Fiecare normă și procedură tehnică este creată astfel încât să se poată realiza o lucrare de calitate și de lungă durată pentru a evita investițiile sau reparațiile ulterioare care pot surveni în urma unei aplicări defectuoase.www.izomarprestconstruct.ro.

 

În următorul articol vom continua cu aceste norme și proceduri tehnice de instalare a termoizolațiilor cu membrană bituminoasă pentru ca să vă dați seama care sunt procedurile corecte de aplicare și să puteți determina dacă procedurile de lucru pe care le intreprinde echipa pe care ați angajat-o vă vor oferi în final o lucrare de calitate


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ce sunt pardoselile decorative? Afla mai multe de la cunoscatori
book Materiale folosite pentru construirea traverselor de cale ferata
book Traverse de lemn folosite în modernizarea cailor ferate
book Cum sa gradinarim in siguranta
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online