Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Pardoseli epoxidice - aplicare specializata


Pardoseli epoxidice - aplicare specializataCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : Romtehnochim - Vopsele, Tencuieli, Pardoseli
publicat pe : 31.03.2015

Solutiile profesionale dezvoltate de Romtehnochim, sub brandul Emex, au un randament foarte bun in mediul industrial, atat timp cat sunt respectate indicatiile producatorului in materie de aplicare. Unele solutii, cum ar fi pardoselile turnate, presupun un grad mai mare de complexitate a operatiunilor de aplicare. Romtehnochim asigura nu numai solutia tehnica, dar si echipe specializate de aplicatori, care cunosc foarte bine proprietatile solutiilor Emex, dar si instructiunile de aplicare, astfel incat rezultatul final sa fie unul calitativ si sa beneficieze de o durabilitate superioara.

 

Romtehnochim, ca producator de sisteme de vopsele profesionale si pardoseli turnate s-a orientat pe dezvoltarea de solutii de calitate care sa faca fata exploatarii intense din mediul industrial. Pardoselile turnate, aplicate intr-un astfel de spatiu sunt supuse unei actiuni intense atat din punctul de vedere al traficului, dar si al substantelor chimice corozive cu care intra in contact. De aceea este foarte importanta alegerea unei solutii tehnice pentru pardoseala, care sa beneficiaze de caracteristici superioare de calitate,  si care sa fie aplicata de personal cu experienta in astfel de lucrari.

 

Avantajul major al colaborarii cu o echipa de profesionisti in momentul aplicarii unei pardoseli turnate epoxidice sau poliuretanice se regaseste si in consilierea pe care beneficiarul o primeste, astfel incat solutia pentru care opteaza sa fie optimizata pentru proprietatile spatiului pe care vrea sa il amenajeze. Pardoselile din gama Emex fac parte din categoria produselor profesionale si se preteaza  unei exploatari intense in mediul industrial dar, fiecare tip de pardoseala asigura un set de caracteristici care sunt avantajoase pentru exploatari personalizate ale spatiului. Discutia cu un specialist este foarte importanta in momentul alegerii unei astfel de solutii.

 

Odata ce solutia a fost aleasa, in concordanta cu particularitatile spatiului, Romtehnochim propune asistenta completa si in faza de aplicare. Echipa de montaj se va deplasa la beneficiar unde va demara toate operatiunile necesare in vederea aplicarii finale a solutiei de pardoseala turnata. Suprafata ideala de aplicare trebuie sa fie plana, uscata si curata astfel incat solutia finala sa beneficieze de cele mai bune conditii de aderenta si acoperire. Echipa va actiona in primul rand la identificarea si repararea eventualelor crapaturi sau defecte de turnare, la curatarea urmelor unor straturi anterioare de pardoseala sau de vopsea, precum si la inlaturarea petelor provocate de solutii chimice sau de grasimi sau uleiuri.

 

O echipa specializata beneficiaza de experienta, de expertiza in aplicarea pardoselilor turnate, fiind in acelasi timp dotata cu echipamente care sa faciliteze parcurgerea mai rapida a etapelor aplicarii, ceea ce inseamna un timp de executie mai redus si maximizarea rezultatelor pe termen scurt, mediu si lung, care se vor manifesta odata cu intrarea suprafetei acoperite cu pardoseala epoxidica intr-un ritm intens de exploatare.

 

Solutiile de pardoseala din gama Emex sunt dedicate mediului industrial, dar pot fi folosite si in constructiile civile. Se poate opta pentru pardoseli epoxidice decorative, care pot deveni o alternativa potrivita la pardoselile ceramice, din lemn sau din pal, obisnuite in spatiile rezidentiale.

Va asteptam sa vizitati si paginile dedicate pentru pardoseli turnate si vopsele de pardoseala.

 

Despre Romtehnochim

Romtehnochim, fondata in 1993 si producatoare a marcilor Emex si Neomat, a reusit prin experienta, profesionalism si orientarea riguroasa catre calitate sa devina una dintre cele mai active firme de pe piata romaneasca de vopsele, tencuieli si pardoseli industriale. Intotdeauna, produsele dezvoltate de companie nu au facut rabat de la calitate, fapt confirmat si prin Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Vopsea de piscina clorcauciuc Emex – utilizare si recomandari
book Vopsea epoxidica – Conditii ideale de aplicare
book Vopselele eco Emex da culoare caminului tau
book Tencuielile decorative Emex schimba aspectul casei tale
book Pardoseli autonivelante Emex
book Vopsele lavabile Emex
book Calculeaza consumul de vopsea pentru casa ta pe emex.ro
book Romtehnochim a lansat brand-ul EMEX in comunicarea online
book Romtehnochim pregateste culorile EMEX pentru comunicarea online
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Cum sa gradinarim in siguranta
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online