Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Pilot Cad – pentru intabularea constructiilor!


Pilot Cad – pentru intabularea constructiilor!Categorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 06.11.2013

Daca construiesti o cladire sau detii una indiferent de destinatia ei, trebuie sa intocmesti documentele necesare de intabulare pentru constructii. Pilot Cad este o companie ce ofera servicii de intocmire a documentatiilor de intabulare pentru constructii. Compania Pilot Cad, infiintata in Timisoara are ca obiect de activitate realizarea de lucrari topografice si cadastrale. Desi la inceput, Pilot Cad realiza activitati de masuratori terestre si geodezice, ulterior firma a reusit sa acopere toate serviciile din domeniu.

Personalul companiei este format din adevarati profesionisti, autorizati in acest domeniu de activitate. Sase angajati ai companiei sunt autorizati de catre ANCPI sa execute lucrari in domeniul topografiei, cadastrului si geodeziei. Gratie aparaturii performante, firma ofera servicii topografice si cadastrale de cea mai buna calitate. In ceea ce priveste dotarile, firma dispune de 2 autoturisme de teren, 2 statii totale, 1 GPS, 7 statii grafice performante, un plotter, softuri licentiate AutoCad 3D, Windows XP, Office, TopoLT, TopoSys.

 

Intabularea presupune un sistem de management al cartilor funciare, cu ajutorul caruia de realizeaza derularea circulatiei documentelor si a informatiilor oficiale intre proprietari, administratori, cumparatori, notari, judecatori, executori, persoane fizice autorizate, oficiile de cadastru si birourile de carte funciara teritoriala, oferind un plus de siguranta tranzactiilor imobiliare. Pe langa faptul ca acest sistem este in conformitate cu legislatia europeana, el impune respectarea dreptului de proprietate de catre ceilalti si asigura faptul ca nu se poate vinde un imobil simultan catre mai multi cumparatori.

 

Intabularea presupune inscrierea avand ca obiect drepturi reale imobiliare. O data ce cererea de inscriere este admisa, efectele intabularii se produc instantaneu si deplin. Siguranta delimitarii imobilului tau si a dreptului tau de proprietate nu poate exista decat dupa intabularea acestuia. Inscrierea intabulara poate fi definitiva si provizorie. Cea definitiva produce efecte cu titlu definitiv la data inregistrarii cererii de inscriere, fara a fi necesara justificarea ei ulterioara. Cea provizorie este conditionata sau imperfecta. Cadastrul este un inventar funciar, alcatuit dintr-un registru public si din planuri care cuprind date tehnico-economice privitoare la toate imobilele situate pe teritoriul unei localitati. Inginerii topografi experti in cadastru, autorizati de ANCPI intocmesc si avizeaza documentatiile cadastrale in vederea obtinerii unui numar cadastral, necesare pentru intabularea in Cartea Funciara.

 

Pilot Cad ofera servicii de intocmire a documentatiilor de intabulare pentru constructii. Serviciul presupune ca terenul pe care se afla constructia sa aiba un numar cadastral si sa aiba autorizatie pentru noua constructie. Pentru efectuarea intabularii, cererea de inscriere trebuie insotita de inscrisul original sau de copia legalizata de pe aceasta, prin care se constata ulterior actul sau faptul juridic a carui inscriere se cere. Daca inscrierea se realizeaza in temeiul unei hotarari judecatoresti, se va prezenta o copie legalizata a acesteia, precizand daca este definitiva sau irevocabila. Tarifele pentru lucrarea de cadastru si intabulare sunt stabilite pentru fiecare caz in parte, iar echipa va va oferi cea mai buna oferta de pe piata.

 

Pentru a afla exact care sunt actele necesare pentru realizarea intabularii, intreaba unul dintre specialistii in domeniul topografiei, cadastrului si geodeziei din cadrul Pilot Cad. Pentru mai multe informatii si consultanta specializata, nu ezita sa contactezi unul dintre reprezentantii companiei Pilot Cad, cu sediul in Timisoara. Vei putea sa te bucuri de proprietatea asupra locuintei tale fara a fi deranjat de terti.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online