Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Romtehnochim a lansat brand-ul EMEX in comunicarea online


Romtehnochim a lansat brand-ul EMEX in comunicarea onlineCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : Romtehnochim - Vopsele, Tencuieli, Pardoseli
publicat pe : 02.02.2012

Luna februarie a inceput pentru brandul EMEX al Romtehnochim cu demararea unui amplu proiect de comunicare online, marcat prin lansarea paginii de Facebook.

 

In mediul de comunicare pus la dispozitie de catre populara retea sociala, EMEX doreste o interactiune directa atat cu cei care au acordat incredere produselor brand-ului, dar si cu cei care sunt in cautarea unor solutii si produse fiabile prin care sa dea culoare spatiilor in care locuiesc sau lucreaza.

 

Emex isi propune sa vina cu sfaturi practice si specializate in ceea ce priveste utilizarea produselor sale astfel incat lucrarile realizate cu ajutorul acestora sa se incadreze in cele mai inalte standarde calitative. De asemenea, prin intermediul paginii se ofera posibilitatea celor intersati sa puna intrebari specialistilor Emex, oferind astfel suportul necesar pentru cei care doresc sa-si realizeze singuri lucrarile de amenajari interioare ale locuintei. Astfel, pagina de Facebook a brandului, insotita de site-ul www.emex.ro, va fi un suport practic si pertinent pentru demersurile dumneavostra de amenajari ale spatiilor personale si profesionale.

 

Canalul de interactiune online proaspat inaugurat tine brandul Emex in tendintele comunicarii"business to customer", dorindu-si o identificare cat mai exacta si mai rapida a nevoilor de consum ale clientilor. Aceasta identificare va facilita procesul de adaptare al produselor si serviciilor oferite conform nevoilor specifice exprimate de consumatori, fapt care asigura brandului o flexibilitate sporita si un raspuns promt la schimbarile aparute la nivelul pietei.

 

Retele sociale pun la dispozitia brandurilor si clientilor posibilitatea de a interactiona direct, dar si de a reactiona prompt la eventualele schimbari. Intr-o piata dinamica, dominata de un mediu concurential foarte activ timpul de raspuns la nevoile clientilor devine vital pentru dezvoltarea unei companii. Produsele si serviciile de calitate trebuie sustinute de un demers activ si constant de comunicare pentru a le imbunatati pozitia pe piata.

 

Prin dezvoltarea imaginii Emex in mediul online, Romtehnochim doreste sa se apropie de clienti pentru a le intelege nevoile si pentru a reusi sa dezvolte ofertele care sa raspunda acestor nevoi atat din punct de vedere calitativ, cat si din punctul de vedere al costurilor implicate. Se urmareste o optimizare a ofertei astfel incat aceasta sa se cupleze cat mai bine cererii.

 

Indiferent ca este vorba de consumatori casnici sau profesionali, gama de produse sub marca Emex este variata si vine in intampinarea celor mai exigente cerinte. Printre cele mai populare produse ale brandului se numara atat produsele de uz general ca: lac alchidic pentru lemn, email, vopsea si grund alchidic, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, cat si  vopsele profesionale, cum ar fi:  vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru tigla si azbociment, vopsea metalizata bronz-aluminiu, vopsea antifonica, insonorizanta sau ingnifuga, vopsea hidroizolanta, vopsea aurie.

 

Incepand din 1 Februarie 2012, va asteptam pe pagina noastra de Facebook http://www.facebook.com/EmexByRomtehnochim cu pareri, comentarii si sugestii.

 

Despre Romtehnochim

Romtehnochim, fondata in 1993 si producatoare a marcilor Emex si Neomat, a reusit prin experienta, profesionalism si calitate sa devina unul dintre cei mai activi jucatori de pe piata Romaneasca de vopsele, tencuieli si pardoseli industriale. Intotdeauna, produsele dezvoltate de companie nu au facut rabat de la calitate, fapt confirmat si prin Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Vopsea de piscina clorcauciuc Emex – utilizare si recomandari
book Vopsea epoxidica – Conditii ideale de aplicare
book Pardoseli epoxidice - aplicare specializata
book Vopselele eco Emex da culoare caminului tau
book Tencuielile decorative Emex schimba aspectul casei tale
book Pardoseli autonivelante Emex
book Vopsele lavabile Emex
book Calculeaza consumul de vopsea pentru casa ta pe emex.ro
book Romtehnochim pregateste culorile EMEX pentru comunicarea online
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online