Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Salonul International de Mobila 7-11 septembrie 2011, Bucuresti


Salonul International de Mobila  7-11 septembrie 2011, BucurestiCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
publicat pe : 21.02.2011

Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Euroexpo Trade Fairs lanseaza Salonul International de Mobila (SIM), expozitia anului dedicata industriei de mobila, produse finite din lemn, materii prime, materiale auxiliare si accesorii, decoratiuni interioare, utilaje si echipamente pentru prelucrarea lemnului.

 

SIM va avea loc in perioada 7-11 septembrie si se va desfasura pe o suprafata de cca 15.000 mp in pavilioane moderne, din cadrul complexului Romaero Baneasa, situat in zona de business a Bucurestiului, in imediata apropiere a aeroportului Aurel Vlaicu, spatiu expozitional ce ofera multiple avantaje expozantilor si vizitatorilor.

 

SIM ofera publicului vizitator ocazia sa descopere noile tendinte in materie de design mobilier, tehnici de ultima generatie privind ultilaje si echipamente, o sectorizare eficienta a produselor expuse precum si lansari de noi produse si demonstratii live.

 

Suflul proaspat al SIM si alinierea la standardele internationale sunt completate eficient de o campanie de promovare intensa, SIM bucurandu-se de sprijinul celor mai influente canale media, precum si parteneriate cu publicatii print si online de specialitate din Romania si de peste hotare.

 

"Prezenta la aceasta manifestare e importanta pentru producatori si comercianti pentru ca aici au ocazia sa isi intalneasca partenerii de afaceri si publicul comparator. Salonul International de Mobila le ofera producatorilor ocazia de a-si compara produsele si nivelul de calitate, de a analiza concurenta si de a afla nivelul lor de calitate. La SIM se vor afla tendintele si produsele care se bucura de succes si rezista pe piata in aceasta perioada. Daca nu esti prezent la un targ nu sti unde te situezi. Intotdeauna trebuie sa te compari, sa vezi unde te afli si ce poti sa faci pentru ca anul viitor sa te prezinti si mai bine in fata pietei", declara Aurica Sereny, Presedinte Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania.

 

Pentru prima data in cadrul unui astfel de targ, sectorizarea se va face foarte eficient, targetat, o noutate in acest sens fiind segmentul mobila si accesorii pentru hoteluri si restaurante si pentru spatii publice.

 

SIM sprijina realizarea de noi contacte prin crearea unui Business Meeting Point in cadrul pavilionului Romaero unde vizitatorii si expozantii pot interactiona dinamic si unde se vor desfasura o serie de evenimente conexe, informative si practice.

 

Salonul International de Mobila va oferi expozantilor posibilitatea de a interactiona cu un public avizat, o componenta importanta fiind fluxul de specialisti externi in achizitii, iar vizitatorilor, pe langa ocazia de a vedea un targ modern, in tendinte, si incheierea de parteneriate si vanzari la fata locului.

 

Expozantii se pot inscrie la Salonul International de Mobila (SIM) pana la data de 15 aprilie 2011, conform informatiilor disponibile pe www.simexpo.ro si www.salonuldemobila.ro .

 

Salonul International de Mobila (SIM) este organizat de APMR - Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si  Euroexpo Trade Fairs, companie de top in sfera organizarii de targuri si expozitii.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Sticla vopsita - transforma orice proiect intr-o adevarata opera de arta
book Reparatii termopane Bucuresti - servicii inegalabile la standarde inalte
book Amenajari interioare Bucuresti - lucrari exceptionale
book Stil Compact Design partenerul tau in scari interioare din lemn
book Plase insecte Bucuresti - cele mai bune oferte de pe piata
book Reparatii termopane Bucuresti - lucrari diverse de complexitate marita
book Scari interioare din lemn - tehnologii de ultima generatie
book Instalatii gaze Bucuresti - excelenta in executie
book Electrician Bucuresti- va intampina mereu cu servicii excelente
book Scari interioare din lemn- de-a dreptul impecabile
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online