Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Sisteme de incalzire electrice AMASS – descopera avantajele folosirii unei resurse inepuizabile!


Sisteme de incalzire electrice  AMASS – descopera avantajele folosirii unei resurse inepuizabile!Categorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 27.02.2016

In ultimii ani, la nivel mondial s-a acordat o atentie deosebita protectiei mediului inconjurator si gasirea unor resurse alternative care sa nu compromita posibilitatile de satisfacere a generatiilor urmatoare. Incalzirea spatiilor inchise in perioadele reci este unul dintre factorii care genereaza un consum urias de resurse naturale epuizabile (gaz), ceea ce ne determina sa luam in calcul folosirea energiei electrice. Astfel, sistemele de incalzire electrice sunt tot mai des intalnite nu doar pe piata, ci si in locuintele oamenilor care doresc facturi mai mici si eficienta termica sporita, dar si un mediu inconjurator mai protejat.

 

AMASS, o companie dedicata solutiilor de incalzire mai ieftine decat gazul, este unul dintre cei mai apreciati furnizori de sisteme de incalzire electrice performante si deosebit de economice din tara. Acesti specialisti va pun la dispozitie sistemul de incalzire electrica in pardoseala si radiatoarele electrice cu roca vulcanica, ambele solutii fiind ideale pentru un confort termic excelent, costuri de investitie avantajoase si un consum redus in mod considerabil.

 

De ce este importanta folosirea unei resurse inepuizabile? Cei care isi incalzesc locuinta cu ajutorul centralelor termice pe gaz sunt obisnuiti cu facturi mai mari de la un an la altul din cauza evolutiei pretului de gaz, care, in ultimii 15 ani, a crescut de 4 ori fata de electricitate. Evident, pretul acestei resurse naturale va continua sa creasca, dat fiind ca discutam despre un combustibil natural epuizabil. 

 

In schimb, energia electrica se obtine cu ajutorul fortei eoliene, solare , nucleare etc si poate asigura independenta energetica utilizatorului, datorita panourilor fotovoltaice compatibile cu sistemele de incalzire electrica in pardoseala. Altfel spus, aceasta devine o resursa energetica de baza pe viitor, iar pretul sau va fi unul mult mai scazut fata de gaz. 

 

Un alt secret al solutiilor de incalzire AMASS consta in folosirea automatizarii inteligente si inertiei termice. Atat sistemul de incalzire in pardoseala, cat si radiatoarele electrice cu roca vulcanica pot beneficia de termostatele de ultima generatie AMASS, prevazute cu functii care va permit un control personalizat asupra functionarii sistemului de incalzire in orice moment. In plus, fenomenul de inertie termica, adica cedarea treptata a caldurii ( de exemplu radiatoarele vechi din fonta care generau mai multa caldura fata de cele din otel), va ajuta de asemenea sa economisiti. 

 

Prin urmare, AMASS indeplineste 3 conditii esentiale pentru un consum mai scazut, implicit facturi mai mici si o eficienta mai ridicata din punct de vedere termic: inertie termica, automatizare si folosirea unei resurse inepuizabile. La toate acestea se mai adauga si alte avantaje care tin de investitii, intretinere, exploatare, siguranta sau confort. De exemplu, incalzirea electrica in pardoseala este superioara din toate punctele de vedere fata de incalzirea in pardoseala cu apa.

 

Concret, costul de investitie al sistemului AMASS este mai mic, durata de viata a instalatiei este de 4 ori mai mare decat la incalzirea in pardoseala cu apa, nu exista costuri de intretinere si nici riscuri de incendii, inundatii sau explozii. Pe langa toate acestea, beneficiati si de o garantie de 4-5 ori mai mare la incalzirea electrica in pardoseala AMASS (20 de ani) si desigur, o locuinta permanent incalzita, fara grija facturilor uriase. Pentru informatii complete, date, statistici, calcule si studii de specialitate, AMASS va pune la dispozitie site-ul oficial al companiei, www.amass.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online