Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Termopanoul Plitker – alternativa europeana la termoizolatie


Termopanoul Plitker – alternativa europeana la termoizolatieCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
publicat pe : 26.03.2011

Numeroasele lucrari de reabilitare a blocurilor de locuinte au transformat Romania anului 2011 si capitala Europeana odinioara denumita "Micul Paris", intr-un adevarat curcubeu scapat de sub control.

 

Paleta coloristica extrem de variata si nepotrivita zgarie retina privitorului: unii au optat pentru fatade pastel, altii prefera verdele intens, altii violetul. Impresia este ca aceste lucrari sunt facute de oricine si in toate modalitatile, iar rezultatul este un puzzle incoerent, viu colorat si kitsch.


In plus, exista semnale cu privire la costul exagerat in cazul anumitor lucrari, ceea ce a dus la autosesizarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului si la declansarea unei re-examinari a modalitatii in care sunt acordate si urmarite contractele pentru aceste lucrari.

 

Exista insa o alternativa net superioara, atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al costurilor: un sistem de termoizolare a fatadei care arata foarte bine si isi pastreaza calitatile estetice timp indelungat, asigurand cresterea pretului de piata a cladirii, datorita calitatilor, eficientei si eficacitatii in exploatare.

 

In urma cu an, s-a lansat si pe piata din Romania sistemul de fatada cu termopanoul Plitker, cea mai moderna, eficienta si potrivita din punct de vedere estetic modalitate de izolare, reabilitare termica si finisaj exterior in constructii.

 

Termopanourile Plitker sunt solutia perfecta pentru orice fel de constructie - blocuri de locuinte, cladiri de birouri, resedinte sau cladiri administrative, oferind o alternativa economica, eficienta si ecologica, atat pentru izolare termica, cat si pentru finisare exterioara.

 

Fiecare element al termopanourilor Plitker aduce o noutate. Stratul exterior, facut din ceramica tip klinker, confera un inalt grad de rezistenta la orice fel de conditii climatice si intemperii. Gama larga de texturi si culori din care se poate alege este in acord cu ultimele tendinte in ceea ce priveste estetica constructiilor.

 

Stratul de poliuretan spumos asigura o izolare termica mult superioara, ceea ce poate conduce la reducerea semnificativa a costului de constructie. Sistemul de imbinare si montaj este extrem de rapid si eficient, reducand cu mult timpii obisnuiti alocati proceselor de termoizolare si finisare exterioara a cladirilor, dar mai ales costul exagerat de mare in cazul sistemelor de termoizolare clasice.

 

Termopanourile Plitker au avantajul de a oferi, pe langa termoizolarea mai eficienta a cladirii, si un sistem foarte interesant de finisaj al fatadei cu placi de ceramica care se incadreaza intr-o clasa estetica superioara optiunilor existente in momentul de fata pe piata, asigurand calitatea si aspectul European al cladirilor din Romania.

 

Un alt avantaj deriva din faptul ca montajul termopanourilor se realizeaza fara procedee umede (adezive, vopsele decorative), ceea ce face ca termoizolarea cladirii sa fie imbunatatita substantial, iar montarea se poate face pe parcursul intregului an, indiferent de schimbarile de temperatura si de anotimp.

 

Sistemul de fatada realizat din termopanouri Plitker are in special calitati de hidroizolare: precipitatiile atmosferice nu afecteaza in niciun fel cladirea iar nivelul de umiditate nu creste ca urmare a lipsei fenomenului de absorbtie in materialul component al panoului.

 

"Sistemul Plitker imbina doua dintre elementele importante ale anvelopantei cladirilor: termoizolatia si finisajul exterior. Rezultatul este un produs cu evidente calitati estetice si termoizolante. Din punct de vedere al sigurantei in exploatare, sistemul plitker prezinta un mare avantaj fata de placarea clasica in sistem umed cu ceramica tip klinker: inaltimea de 72 de m pana la care se poate utiliza produsul, fara risc ca acesta sa se desprinda de pe fatada.

In plus, spuma poliuretanica este net superioara polistirenului, din punct de vedere al termoizolarii, iar elementele ceramice au un aspect si o comportare in timp mai bune decat tencuielile decorative. Avand in vedere aceste doua elemente, ce fac referinta la eficienta si comportarea in timp, recomand sistemul plitker ca o alternativa viabila la sistemul polistiren + tencuiala decorativa, folosit in momentul de fata atat la constructia cladirilor noi, cat si la reabilitarea cladirilor existente." - Stefan Albu, architect.

 

Bima Consulting SRL

http://www.plitker.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online