Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Transporta molozul cu ajutorul firmei Transport moloz-mobilier


Transporta molozul cu ajutorul firmei Transport moloz-mobilierCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 09.05.2013

Domeniul constructiilor este unul frumos, inovator, care aduce mereu un suflet nou oraselor din lumea intreaga. In zilele noastre se construiesc case, blocuri, hale industriale, centre comerciale sau baze sportive. Pentru toate acestea este nevoie de specialisti, astfel incat lucrarile sa iasa perfecte, iar siguranta oamenilor sa fie garantata. Dar atunci cand se construieste sau cand se renoveaza rezulta si o cantitate impresionanta de moloz sau de materiale care nu mai pot fi intrebuintate. Tot acest moloz trebuie transportat si valorificat intr-un mod sau altul.

 

Exista firme specializate care fac acest lucru pentru tine, avand grija sa respecte legea in vigoare, iar clientii sa fie multumiti. O astfel de firma este si Transport moloz-mobilier din Bucuresti. Apeleaza acum, cu cea mai mare incredere, la promotiile de vara ale companiei!

 

Transportul molozului

Pe scurt, molozul este gunoiul rezultat in urma demolarilor, a constructiilor sau a renovarilor efectuate. Insa tot in categoria molozurilor intra si deseurile de salubrizare, precum sunt crengile, pamantul sau diferite resturi care sunt apoi duse la groapa de gunoi. Clientii sunt asigurati ca au platit si ca tot molozul ajunge acolo unde ii este locul.

 

Compania Tansport moloz-mobilier efectueaza evacuarea molozului, atat in Bucuresti cat si in apropierea capitalei, cu urmatoarele vehicule: o basculanta, un miniincarcator Bobcat si o autoutilitara care are o greutate de 3,7 t.

Firma ofera si servicii de demolari case vechi, cladiri, hale sau depozite, asta in cazul in care doresti sa apelezi doar la o singura firma care sa faca si demolarea, dar si transportul molozului rezultat. Personalul firmei se deplaseaza la fata locului si executa lucrarile pentru care clientul i-a contactat. La cerere, acestia pot face si demolari mecanizate.

 

Transportul molozului se poate face si in saci. Si in acest caz trebuie sa existe personal specializat care sa se ocupe de incarcarea, descarcarea si transportul sacilor. Transportul se face cu autoutilitare avand o greutate de 3,5 tone. Sacii in care se incarca molozul sunt din rafie si nu depasesc 40 de kg. De asemenea, pe langa acesti saci se poate debarasa si obiecte sanitare, tocaria veche, masti si alte deseuri rezultate de pe santier. Este important ca molozul sa fie inchis in saci deoarece in acest mod manipularea este mai usoara.

 

In prezent, molozul este valorificat intr-un procent foarte mic, insa in viitor, din cauza taxelor de depozitare, o cantitate tot mai mare de moloz va fi reciclata. Exista deja numeroase depozite care utilizeaza tot acest moloz pentru a construi cai de acces. In cazul in care orasele colecteaza si molozul impreuna cu resturile menajere, exista numeroase programe de reciclare care-i invata si ii ajuta sa inceapa o reciclare selectiva, astfel incat materialele reciclabile sa poata fi salvate si apoi refolosite.

 

Molozul se poate contamina usor si de aceea este recomandat de a-l separa de restul deseurilor.

Din moloz pot fi valorificate urmatoarele materiale: materiale care au fost excavate precum nisipul, pamantul, pietrisul, argila si rocile, materiale intrebuintate la constructia de drumuri: smoala, nisip, pietris si pavaj, materiale utilizate pe santierele de constructii: carton, metale, hartie si cabluri si materiale provenite de la constructia sau demolarea de cladiri: caramizi, tigla, ciment, sol, beton, ipsos, lemn, sticla si metale.

Amenzile nerespectarii acestor prevederi sunt usturatoare si de aceea este indicat a se apela la firme care colecteaza acest moloz si-l duc spre valorificare.

 

Despre firma Transport moloz-mobilier

Firma Transport moloz-mobilier a luat nastere in Bucuresti din dorinta de a oferi oamenilor servicii de calitate din domeniul transportului, fie ca este vorba despre transport marfa, mobilier, moloz sau tractari auto.

 

Echipa Transport moloz-mobilier este alcatuita numai din oameni profesionisti, care sunt specializati in acest domeniu de activitate. Vasta experienta, precum si calitatea serviciilor oferite de catre acestia, ii recomanda ca fiind unii dintre cei mai buni din oras. Echipa este prompta, serioasa, rapida si are resursele necesare pentru a presta acest gen de transporturi. Basculantele, autoutilitarele si miniincarcatoarele ofera un transport sigur.

 

Toate serviciile companiei se desfasoara atat in Bucuresti, cat si in zonele limitrofe. Este important ca echipa sa ia cunostinta despre nevoile clientilor sai cu 24-48 de ore inainte, astfel incat sa se pregateasca cum se cuvine pentru a duce la bun sfarsit lucrarea, intre-un timp cat mai scurt.

 

Date de contact

Denumire firma: Transport moloz-mobilier/ PFA Neagu Nelutu

Adresa firma: Loc. Bucuresti, Jud. Bucuresti

Telefon firma: 0727.473.420 / 0766.807.123

Adresa web: www.transportmoloz-mobilier.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Cum sa gradinarim in siguranta
book Ferestre din lemn stratificat in Bucuresti
book Traverse lemn versus traverse din beton
book Decapant pentru uz industrial
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online