Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Vopselele eco Emex da culoare caminului tau


Vopselele eco Emex da culoare caminului tauCategorie : Comunicate > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : Romtehnochim - Vopsele, Tencuieli, Pardoseli
publicat pe : 31.03.2015

Te afli in cautare de solutii optime pentru amenajarea casei tale mult visate? Atunci da culoare caminului tau cu vopsele eco performante, cu componente de ultima generatie, grad de toxicitate extrem de redus si rezistenta maxima in timp. Produsele de prestigiu Emex, aliniate standardelor europene, iti sunt puse la dispozitie de Romtehnochim, impreuna cu informatiile de care ai nevoie.

 

Investitiile in caminul tau isi vor dovedi utilitatea doar daca vei alege inteligent materialele pentru amenajare. Iata de ce emex.ro este locul in care poti gasi produse calitative si cu un pret corect, achizitii pentru care iti vei multumi in viitor.

Compania Romtehnochim produce o gama intreaga de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile si superlavabile sau tencuieli decorative structurate, vopsele clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsele si lacuri epoxidice, vopsele bicomponente poliuretanice sau pardoseli epoxidice autonivelante bicomponente sub marcile Emex si Neomatt, certificate de Sistemul de Management Integrat al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale.

 

De ce Romtehnochim?

Pentru ca a sosit momentul ca sectorul constructiilor sa cunoasca noi solutii inovatoare, marturii ale evolutiei materialelor folosite in acest domeniu. Dintre multele companii de pe piata, Romtehnochim se remarca prin servicii de inalta clasa, urmarind in mod special:
 

·         necesitatile clientilor si adaptarea produselor la nevoile acestora, nu invers;

·         imbunatatirea constanta a tehnologiei si metodelor de fabricatie;

·         angajarea unui personal pregatit oricand sa consilieze clientii si sa fie mereu deschis catre nou;

·         folosirea de componente non-toxice, prietenoase cu mediul inconjurator.


Astfel, Romtehnochim reuseste sa imbine cu succes atributele unor constructii veritabile ale viitorului: isi asculta cu adevarat beneficiarii, gaseste variante care sa reduca preturile in timp ce cresc calitatea si respecta cerintele ecologice UE, agreate de organismele internationale de certficare.

 

Produsele Romtehnochim

Vopselele lavabile Emex, produse de Romtehnochim, sunt produse hidrosolubile pentru finisarea tencuielilor interioare si exterioare cu putere foarte mare de acoperire (1 strat pentru suprafetele pregatite corect), aspect semilucios si aderenta deosebita. Resping depunerea impuritatilor si pot fi curatate cu laveta sau buretele. Sunt impermeabile, rezista la fungi si mucegaiuri.

Emailurile decorative Emex sunt produse profesionale pe baza de rasina alchidica, aditivi specifici si pigmenti rezistenti la UV. Protejeaza suprafetele din lemn, metal si zidarie, confera un luciu superior si rezista la intemperii.

Tencuielile decorative Emex sunt produse cu adaos de cuart, aditivi si granule de marmura de diverse marimi, pentru finisarea superioara a tencuielilor exterioare si obtinerea de efecte decorative deosebite. Factorul-surpriza este continutul de biocizi ecologici, de ultima generatie, care confera o buna rezistenta la fungi si mucegaiuri.

Vopselele industriale Emex au la baza cauciuc clorurat (Clortex, Pergut, Alopren), cu aditivi, pigmenti si agenti plastifianti specifici. Intrucat sunt foarte rezistente la apa si frecare, pot fi folosite pentru acoperirea interioara a piscinelor sau a bazinelor din beton, dar si a suprafetelor din metal sau lemn.

Pardoselile epoxidice autonivelante Emex au la baza rasini epoxidice fara solventi, pigmenti si aditivi speciali, cu aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii chimice puternic agresive, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura etc.

Vopselele epoxidice de trafic Emex (pentru pardoseli) se remarca prin adaosul de materiale dure precum a-corindonul sau faina de cuart. Au o aderenta mare la suport, sunt rezistente la uzura si abraziune.

Amorsele acrilice pentru perete au la baza polimeri acrilici de tip Latex, au o aderenta foarte mare la suport, putere excelenta de penetrare si reducere semnificativa a consumului de vopsea. In plus, au un caracter nepoluant.

 

Ce mai gasesti util pe emex.ro

In afara de produsele descrise mai sus, emex.ro este locul in care gasesti raspunsul avizat la toate curiozitatile tale legate de utilizarea materialelor. Te bucuri de o baza de date completa de instructiuni de utilizare si date coerente despre folosirea produselor Emex.

In plus, consultantul de culori te ajuta sa vizualizezi aspectul combinatiilor de culori intr-un soft special. Da culoare caminului tau cu produsele performante Emex !


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Vopsea de piscina clorcauciuc Emex – utilizare si recomandari
book Vopsea epoxidica – Conditii ideale de aplicare
book Pardoseli epoxidice - aplicare specializata
book Tencuielile decorative Emex schimba aspectul casei tale
book Pardoseli autonivelante Emex
book Vopsele lavabile Emex
book Calculeaza consumul de vopsea pentru casa ta pe emex.ro
book Romtehnochim a lansat brand-ul EMEX in comunicarea online
book Romtehnochim pregateste culorile EMEX pentru comunicarea online
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Reparatii termopane Bucuresti - lucrari finalizate cu precizie
book Reparatii termopane - va asigura reusita in rezolvarea problemelor
book Repartermopan partenerul tau in plase insecte
book Amenajari interioare Bucuresti - calitate surprinzatoare si lucrari exceptionale
book Electrician Bucuresti - un profesionist de elita
book Rms Service Activ partenerul tau in reparatii termopane Bucuresti
book Sticla vopsita - transforma orice proiect intr-o adevarata opera de arta
book Reparatii termopane Bucuresti - servicii inegalabile la standarde inalte
book Amenajari interioare Bucuresti - lucrari exceptionale
book Stil Compact Design partenerul tau in scari interioare din lemn
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online