Informatii comunicate

COMUNICATE

 

"Invata sa daruiesti!" alaturi de Gradinita Bambi si Scoala Step by Step


"Invata sa daruiesti!" alaturi de Gradinita Bambi si Scoala Step by StepCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 24.04.2013

În apropierea sărbătorilor pascale, copiii de la Grădiniţa Bambi şi Şcoala Step by Step te invită la generozitate. Ei au pregătit obiecte decorative potrivite pentru cadouri de Paşte pe care le poţi cumpăra şi au stabilit în detaliu programul pentru un weekend creativ de Florii, în care te vor învăţa să dăruieşti, în beneficiul Asociaţiei Învingem Autismul.

 

Vino cu copilul tău alături de noi, pe 27-28 aprilie, între orele 11:00 - 20:00, în Mall Vitan Bucureşti, pentru a participa la ateliere de creaţie şi pentru a te bucura de spectacole şi momente emoţionante în cadrul campaniei "Învaţă să dăruieşti!".

 

Sâmbătă, copiii au pregătit ateliere Fastrackids, de arte plastice, partide de şah şi diferite jocuri, precum şi spectacole interactive. Duminică, cei interesaţi pot participa la Carnavalul florilor sau Carnavalul personajelor din poveşti, la Spectacole cu teatru de umbre şi clasice, jocuri, variate ateliere de creatie şi de modelism.

 

Contravaloarea obiectelor create şi vândute de copii, precum şi sumele donate în urma participării la spectacole şi ateliere vor ajunge la Asociaţia Învingem Autismul, pentru susţinerea activităţii Centrului Multidisciplinar de Intervenţie pentru Autism. În acest centru îşi desfăşoară activitatea 12 copii pentru intervenţie specializată individuală şi 20 de copii pentru intervenţie de grup. Pentru donaţii suplimentare:  RO57 RZBR 0000 0600 1170 6588, deschis la Raiffeisen Unirii.

 

Programul Campaniei "Învaţã sã dãruieşti"

 

SÂMBÃTÃ, 27 aprilie 2013.

12.00-12.30: Atelier arte plastice, realizat de copiii de la Grădiniţa Bambi, are loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

12.00-12.30: Spectacol de ghicitori, realizat de copiii de la Grădiniţa Bambi, are loc la demisol, pe scena de la fântânã.

12.30-13.00: reprezentaţie "Suntem talentaţi", realizat de copiii de la Grădiniţa Bambi, are loc la demisol, pe scena de la fântânã.

13.00-13.30: Atelier arte plastice, realizat de copiii de la Grădiniţa Bambi, are loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

13.00-13.30: reprezentaţie "Carnavalul primãverii", realizat de copiii de la Grădiniţa Bambi, are loc la demisol, pe scena de la fântânã.

14.00-15.00: Atelier Holy Molly, are loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium. La atelierele Holy Molly, doar cu imaginaţie şi ceva carton, culori, lipici şi nişte paiete copiii îşi pot imagina iepuri, pui, ouã şi alte minunatii scornite de mintea lor.

15.00-15.30: Atelier MiniArtshow, are loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

16.00-16.30: Activităţi FasTracKids Centrul 2, au loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

16.00-16.30: Partide de şah, au loc la demisol, pe scena de la fântânã.

17.00-17.30: Activităţi FasTracKids Centrul 2, au loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

17.00-17.30: Partide de şah, au loc la demisol, pe scena de la fântânã.

18.00-18.30: Atelier arte plastice, realizat de copiii de la Grădiniţa Bambi, are loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

18.00-18.30: Atelier de joc, are loc la demisol, pe scena de la fântânã.

19.00-19.30: Atelier arte plastice, realizat de copiii de la Grădiniţa Bambi, are loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

19.00-19.30: Atelier de joc, are loc la demisol, pe scena de la fântânã.

 

DUMINICÃ

12.00-12.30: Activităţi FasTracKids Centrul 2, au loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

12.00-12.30: Reprezentaţie "Carnavalul florilor", realizat de copiii de la Grădiniţa Bambi, are loc la demisol, pe scena de la fântânã.

12.30-13.00: "Carnavalul personajelor din poveşti", reprezentaţie a copiilor de la Grădiniţa Bambi, are loc la demisol, pe scena de la fântânã.

13.00-13.30: Activităţi FasTracKids Centrul 2, au loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

13.00-13.30: "Teatru de umbre - Poveşti clasice" reprezentaţie a copiilor de la Grădiniţa Bambi, are loc la demisol, pe scena de la fântânã.

12.00-12.30: Atelier arte plastice, realizat de copiii de la Grădiniţa Bambi, are loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

13.00-13.30: Atelier arte plastice, realizat de copiii de la Grădiniţa Bambi, are loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

14.00-14.30: Atelier de joc, are loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

15.00-15.30: Atelier de joc, are loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

16.00-16.30: Atelier "Micul modelist", are loc la demisol, pe scena de la fântânã. La atelier, copiii învaţă să construiască machete 3D, folosind tehnici de modelism. Acesta include mai multe discipline: istorie, pictură, arhitectură, airbrushing, diferite tipuri de măiestrie, folosind mai multe tipuri de materiale pentru a crea structuri, relief şi peisaj. Modelismul este hobby-ul cel mai versatil din lume. Activitatea este potrivită atât pentru fete cât şi pentru băieţi. Această serie de ateliere de lucru le permite copiilor să-şi dezvolte creativitatea ştiinţifică, să gândească inginereşte şi să-şi dezvolte simţul artistic.

17.00-17.30: Atelier arte plastice, realizat de copiii de la Grădiniţa Bambi, are loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

17.00-17.30: Atelier "Micul modelist", are loc la demisol, pe scena de la fântânã.

18.00-18.30: Atelier arte plastice, realizat de copiii de la Grădiniţa Bambi, are loc la etajul 1, pasarelã, lângã Imaginarium.

18.00-18.30: Atelier "Micul modelist", are loc la demisol, pe scena de la fântânã.

19.00-19.30: Atelier "Micul modelist", are loc la demisol, pe scena de la fântânã.

 

Organizatorii campaniei "Învaţă să dăruieşti!" sunt: Grădiniţa Bambi şi Şcoala Step by Step.

Parteneri: Centrul 2 Fastrackids, Holy Molly, Atelierul Micul Modelist și MiniArtShow.

Invitat de onoare: Asociaţia Învingem Autismul

Parteneri media: Superbebe, Itsy Bitsy, Editura Mac Mac, Revista Tango, cursuripentrucopii.ro, sfatulparintilor.ro, gradinite.com, lacraru.ro, urbankid.ro, mamicamea.ro, suntparinte.ro, qbebe.ro, melc-codobelc.ro, realitatea.net.

 

Grădiniţa Bambi este prima grădiniţă particulară care aplică metodologia alternativă Step by Step şi este un centru model de bune practici în ceea ce priveşte educaţia timpurie. Grădiniţa Bambi promovează cel mai inovativ    program de educaţie timpurie, FasTracKids. Pentru mai multe informaţii,   vizitaţi site-ul: www.bambistepbystep.ro.

 

Şcoala Step by Step este prima şcoală particulară care aplică metodologia alternativă Step by Step în învăţământul primar şi principiile Step by Step în învăţământul gimnazial. Pentru detalii, accesaţi: www.scoalastepbystep.ro.

 

Asociaţia Învingem Autismul este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în aprilie 2009 şi are ca misiune îmbunătăţirea vieţii persoanelor afectate de tulburări din spectrul autismului, în cadrul Centrului Multifuncţional de Intervenţie pentru Autism. Pentru informaţii vizitaţi: www.invingemautismul.ro.

 

Persoane de contact:

Roxana Avram, PR Manager CEDP

0744 360 004, roxana.avram@stepbystep.ro

Ramona Dragomir, PR Executive Deci se poate

0765 445 660, agentiadecisepoate@gmail.com


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online