Informatii comunicate

COMUNICATE

 

"Nu droguri, nu alcool, nu teribilism la volan!" – mesajul NRA la intalnirea cu studentii Universitatii Transilvania din Brasov


"Nu droguri, nu alcool, nu teribilism la volan!" – mesajul NRA la intalnirea cu studentii Universitatii Transilvania din BrasovCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 07.09.2012

Joi seara, pentru o ora si jumatate, membrii Napoca Rally Academy, campioana nationala la echipe, au trecut de la volanul masinilor de raliu la catedra din amfiteatrul Universitatii Transilvania din Brasov. Marco Tempestini, Bogdan Marisca, Daniel Ungur, Vlad Cosma cat si juniorii Simone Tempestini si Florinel Tincescu, alaturi de copilotii lor, le-au explicat studentilor prezenti la intalnire de ce alcoolul, drogurile si teribilismul nu-si au locul la volan.

 

Napoca Raly Academy nu se afla la prima actiune de acest fel. Anul trecut, echipa campioana nationala la raliuri a demarat proiectul "Be cool - gandeste inainte!", scopul acestuia fiind responsabilizarea participantilor la trafic. Acesta s-a desfasurat sub forma unor intalniri interactive cu elevii din zece licee din judetul Cluj.

 

Anul acesta, cu o zi inainte de evolutia pe superspeciala din campusul universitar din Brasov, Napoca Rally Academy a raspuns pozitiv invitatiei oraganizatorilor Raliului Tara Barsei de a explica studentilor ce inseamna sa aiba o conduita preventiva la volan. In cadrul acestei intalnirii, pilotii NRA le-au vorbit celor prezenti despre riscurile la care ii expune teribilismul in trafic sau sofatul sub influenta substantelor cu efect halucinogen, dar si despre practicarea sportului cu motor intr-un cadru organizat, in conditii de siguranta sau despre conducerea preventiva, despre comportamentul corect în trafic si normele rutiere care trebuie respectate pentru a nu deveni victime ale evenimentelor de pe sosele.

 

"Ne bucuram de faptul ca organizatorii Raliului Tara Barsei ne-au oferit aceasta posibilitate. A fost o intalnire interesanta cu studentii Universitatii Transilvania din Brasov si speram ca mesajul nostru, "Nu teribilism, nu alcool, nu droguri la volan" sa le ramana mai mult timp in minte pentru ca vine din partea unor piloti si nu din partea politiei sau a parintilor. M-a bucurat si faptul ca studentii au fost activi si ca au interactionat cu noi." a declarat Marco Tempestini.

 

"Intalnirea din aceasta seara mi-a adus aminte cu placere de proiectul nostru "Be cool - gandeste inainte!". Romania sta foarte prost in ceea ce priveste numarul de accidente rutiere soldate cu victime si, din pacate,  tinerii reprezinta categoria cea mai reprezentata in aceste evenimente. Cele 3 cauze principale sunt: alcoolul, droguriile si teribilismul. Timpul de reactie al unui om obisnuit este de aproximativ 0,6 secunde. Sub influenta alcoolului, aceasta cifra se tripleaza. La 60 de kilometri pe ora, in doua secunde in care n-ai facut nimic, ai parcurs aproape 40 de metri. Imi place sa cred ca dupa aceasta seara avem cativa sofer brasoveni mult mai responsabili." a declarat si Bogdan Marisca.

 

Cele sase echipaje ale Napoca Rally Academy sunt pregatite pentru startul in cea de-a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop. Vineri, 7 septembrie, incepand cu ora 20:44, este programat startul pentru superspeciala care se va desfasura pe colina universitatii din Brasov. Raliul Tara Barsei se va incheia sambata seara, dupa ce echipajele vor parcurge in a doua zi 99,90 kilometri de proba speciala.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online