Informatii comunicate

COMUNICATE

 

“We’ve got our minds set on YOU!” - AIESEC Bucuresti recruteaza !


Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 08.06.2011

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari asociatii internationale de tineri, invita studentii din anii terminali de facultate si  master sa se inscrie, pana pe data de 8 iunie ,pentru oportunitati extraordinare in cadrul Programului  de Internship-uri Globale!

 

Odata cu terminarea facultatii, interesul pentru un loc de munca este mult mai mare, iar alegerea unui job poate fi problematica. AIESEC vine in intampinarea acestei dileme cu nenumarate posibilitati de lucru in cadrul unei companii din strainatate prin intermediul Programului de Internshipuri Globale. Scopul programului este de a sustine dezvoltarea profesionala si personala a tinerilor din intreaga lume. Astfel,  persoanele care doresc sa aiba parte de o experienta internationala de munca relevanta, au oportunitatea sa isi  contureze viitorul profesional intr-un cadru cat mai diversificat din punct de vedere cultural.

 

Programul de Internshipuri Globale ofera patru tipuri de experiente: de dezvoltare, educationale, manageriale si tehnice. In perioada aceasta AIESEC recruteaza interni pentru internshiurile tehnice si de management prin care cei cu background economic sau tehnic pot avea parte de o experienta de viata inedita, in cadrul unui mediu diferit care le ofera noi perspective si posibilitatea dezvoltarii abilitatilor necesare unei cariere de success.

 

AIESEC propune oportunitati in toata cele 107 tari in care este prezent, insa, in cadrul acestei recrutari, tarile care ofera la momentul actual cel mai mare numar de programe pentru tineri sunt India, China si Germania, Polonia, Brazilia si Turcia.

 

Aceasta recrutare se remarca prin internshipurile cu profil tehnic oferite de Electrolux, unul dintre partenerii AIESEC la nivel global. Electrolux propune tinerilor posibilitatea de a pleca in cadrul unui internship platit in una din urmatoarele tari: Statele Unite ale Americii, Austria si Australia, Suedia sau Elvetia.

 

AIESEC aduce schimbarea in societate prin faptul ca se implica activ in dezvoltarea potentialului de leadership al tinerilor prin totalitatea programelor derulate pentru acestia in decursul celor 21 de ani de experienta in Romania.

Asadar, pentru toti tinerii care isi doresc sa acumuleze experienta de munca intr-o companie din strainatate si care isi doresc sa experimenteze o cultura cu totul si cu totul noua, AIESEC Bucuresti are solutia perfecta! Va asteptam sa va inscrieti pe site-ul nostru, www.aiesecbucharest.ro, completand formularul si atasand CV-ul, pana la data de 8 iunie!

 

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase. 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online