Informatii comunicate

COMUNICATE

 

5 atuuri pentru a lucra in proiecte cu Uniunea Europeana


5 atuuri pentru a lucra in proiecte cu Uniunea EuropeanaCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 08.09.2011

SIVECO Romania implementeaza peste 20 de proiecte pentru Comisia Europeana si  furnizeaza servicii de dezvoltare software si mentenanta pentru 5 organizatii importante ale Uniunii Europene Sa lucrezi pentru organizatii ale Uniunii Europene si pentru Comisia Europeana este o carte de vizita extrem de apreciata. Putine sunt insa firmele care pot obtine aceasta referinta. SIVECO Romania este una dintre companiile care a castigat o experienta consistenta in furnizarea de servicii pentru acesti beneficiari de elita.

 

Care sunt atuurile companiei? Experienta consistenta in proiecte software de anvergura, respectarea standardelor de tehnologii, asumarea  cerintelor in termeni financiari si de performanta, asigurarea corecta si optima a resurselor umane si o foarte buna comunicare. Toate acestea  sunt conditii esentiale pentru a putea lucra in proiecte pentru Comisia Europeana.

 

SIVECO Romania este implicata acum alaturi de parteneri internationali  in implementarea a peste 20 de proiecte pentru Comisia Europeana si furnizeaza servicii de dezvoltare software si mentenanta pentru 5 organizatii importante ale Uniunii Europene.

 

 

Compania a incheiat primul contract cu Oficiul pentru Publicatii al Uniunii Europene pentru mentenanța și dezvoltarea sistemelor informatice ale portalului CORDIS - portalul cercetarii europene. Contractele cadru au fost semnate in 2009 și au durata de 4 ani. Portalul este principalul punct de informare pentru programele de cercetare finanțate de Comisia Europeana.

 

Au urmat Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei in care compania furnizeaza servicii software pentru aplicatii colaborative de gestionare a documentelor, inregistrarilor si fluxurilor de lucru. EASA este institutia-cheie a Uniunii Europene responsabila de strategia pentru siguranta aviatiei. Un alt proiect privind furnizarea de sisteme de date spatiale - Geographic Information Systems este dezvoltat pentru  Institutul de Statistica al Uniunii Europene Eurostat. SIVECO Romania are in derulare un contract de consultanța pentru programul Jaspers, EuropeAid, si pentru dezvoltarea portalului de educare al consumatorilor europeni Dolceta.

 

„Avem increderea ca oferim cele mai bune solutii si servicii si ca putem sa ne asumam responsabilitati. Putine firme pot sa raspunda cerintelor organizatiilor Comisiei Europene in termeni financiari si de performanta.  Suntem foarte bine aliniați cu necesitațile proiectelor, atat ca viziune, cat și din punct de vedere al competențelor. In cadrul SIVECO Romania lucreaza unii dintre cei mai buni specialisti software, recunoscuti ca atare la nivel european, in conditiile in care  scoala romaneasca de software este foarte apreciata in Uniunea Europeana",  a declarat Stefan Morcov, vicepresedinte SIVECO Romania.

 

SIVECO este in plina expansiune internationala in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, din spatiul Comunitatii Statelor Independente, din Orientul Mijlociu si Apropiat, din nordul Africii. Compania exporta servicii si sisteme in domeniul sanatatii, educatiei, agriculturii, vamilor si pentru sectorul financiar-bancar.

 

 

 

Despre SIVECO Romania

 

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

 

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent 1.050 de angajati.

 

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

 

Adresandu-se cu precadere organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

 

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 125 de premii interne si internationale.

 

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

 

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro

 

Carmen ANDREI
Communication Specialist

 

SIVECO Romania
Victoria Park
73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive,
Building C4, District 1, 013685, Bucharest, Romania
Tel: 021 302 3300

Tel: 0727 789 291
Fax: 021 302 3391 
www.siveco.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online