Informatii comunicate

COMUNICATE

 

AIESEC Bucuresti da startul celei de-a patra editii a proiectului Bucurestiul Fluiera Fault!


AIESEC Bucuresti da startul celei de-a patra editii a proiectului Bucurestiul Fluiera Fault!Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 03.05.2011

Pe 22 mai, AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii internationale conduse de tineri din lume, da startul proiectului de responsabilitate sociala, Bucurestiul Fluiera Fault.

 

Evenimentul va consta intr-un mars din Piata Unirii pana in Parcul Tineretului, unde activitatile principale vor fi plantare de copaci, donare de sange si un Targ al ONG-urilor din domeniu.

 

Pentru al patrulea an consecutiv, AIESEC Bucuresti organizeaza proiectul care este menit sa aduca un aspect nou, si curat Bucurestiului, dar si o schimbare majora de perceptie privind sustenabilitatea, in mintile bucurestenilor. Inca din anul 2008, AIESEC Bucuresti, alaturi de voluntari dornici sa traiasca intr-un Bucuresti mai bun, a platat peste 500 de copaci in Parcul Tineretului si a adus in fata locuitorilor bucuresteni peste 30 de ONG-uri cu activitate in domeniul responsabilitatii sociale.

 

In 2011, scopul evenimentului nu se va limita la cifre si statistici, ci va urmari sa atinga acea schimbare in mentalitate, pe care cu totii o asteptam, privind perceptia asupra actiunii sustenabile pe termen lung, la nivel de individ. Concret, duminica, 22 mai, la ora 11, oamenii se vor aduna in Parcul Unirii pentru a porni intr-un mars pana la Parcul Tineretului. La mars, participantii vor purta tricouri furnizate de organizatori, vor avea fluiere si vor fi grupati pe echipe. Fluierele vor servi la tragerea acelui semnal de alarma care urmeaza sa fie impactul pe care evenimentul il va avea asupra cetatenilor bucuresteni.

 

Odata ajunsi in Parcul Tineretului, participantii vor avea de ales intre diverse activitati si jocuri pregatite special de partenerii nostri, insa cele trei arii principale vor fi plantarea de copaci, cu ajutorul ALPAB si cu sprijinul Primariei Generale Bucuresti, donarea de sange, gratie ajutorului Institutului de Transfuzii Bucuresti si al Asociatiei React si Targul de ONG-uri. Pentru toate acestea, oamenii pe care ii asteptam alaturi de noi, la marsul care va aduce un suflu nou Bucurestiului, vor fi de toate varstele si background-urile. Nu exista niciun criteriu pentru participare, in afara de dorinta de a trai intr-un Bucuresti mai curat si cu oameni mai responsabili din punct de vedere social.

 

Si pentru a demonstra ca si noi, organizatorii, stim ceea ce presupune responsabilitatea sociala, pe data de 10 mai, AIESEC Bucuresti invita toate organizatiile studentesti sa ni se alature, intr-o donare de sange la Institutul de Transfuzii Bucuresti. Vrem sa facem un prim pas pe acest drum al schimbarii, in calitate de organizatori, studenti, dar si locuitori ai Bucurestiului.

 

Asadar, pentru a fi alaturi de noi in cadrul evenimentului Bucurestiul Fluiera Fault, te asteptam sa te inscrii pana pe 18 mai pe website-ul proiectului www.aiesecbucharest.ro/bff !

 

Si nu uita...BucurESTI TU !

 

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international.

 

Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 13 orase. Scoala de Valori este o organizatie non-guvernamentala moderna ce are ca viziune dezvoltarea unei societati bazate pe valori prin educatie inovativa. Punem sub semnul intrebarii granitele educatiei traditionale si cream oportunitatea persoanelor de a accesa informatii de valoare, experiente de formare a caracterului, de a interactiona cu modele pozitive si de a avea parte de expunere international, cu scopul de a creste responsabilitatea personala si controlul fiecaruia asupra alegerilor personale.

 

Delia Radu - Public Relations Team Leader

AIESEC BUCURESTI

www.aiesec-bucharest.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online