Informatii comunicate

COMUNICATE

 

AIESEC Bucuresti sustine initiativele tinerilor in recrutarea de toamna


AIESEC Bucuresti sustine initiativele tinerilor in recrutarea de toamnaCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 12.10.2011

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari asociatii internationale conduse de tineri, a dat startul perioadei de recrutare, sub sloganul: „Initiatives change everything, everywhere". Tinerii sunt invitati sa se inscrie pe site-ul www.aiesecbucharest.ro pana pe data de 14 octombrie.

 

Experienţa AIESEC poate incepe prin implicarea intr-o echipa in vederea realizarii unui proiect, acces la conferinte nationale si internationale si programe de pregatire, existand ulterior posibilitatea de a aplica cunostintele acumulate in dezvoltarea propriei sale initiative.

 

Un alt mod de a incepe drumul in AIESEC este alegerea unui program international. Fie ca este un program bazat pe voluntariat sau un internship platit in cadrul unei companii partenere, tanarul primeste acces la o platforma online pe care poate vizualiza ofertele de stagii si suport pentru a o identifica pe cea care raspunde cel mai bine nevoilor sale.

 

Contextul dezvoltarii personale si profesionale a membrilor sai este reprezentat de catre cele 4 programe pe care AIESEC  le ofera.  Acestea prezinta urmatoarele avantaje:

  • Programul „Team Member"- ofera oportunitatea de a lucra in echipa, cunostinte teoretice si practice, acces la conferinte nationale si internationale si o retea de contacte din cadrul companiilor partenere.
  • Programul „Team Leader"- project management, adaptare la moduri de lucru diferite precum si experienta coordonarii unei echipe.
  • Programul global de dezvoltare a comunitatii-oportunitatea de a crea un impact social pozitiv, dezvoltare personala, oportunitatea de a contribui la solutionarea problemelor din diverse comunități precum si prieteni din intreaga lume.
  • Programul de internship-uri globale-experienta de lucru intr-o companie din strainatate, acces la know-how, training-uri si pregatiri si specializarea in domeniul de interes

 

Irina Musteata, vice-presedinte AIESEC Bucuresti impartaseste parerea ei despre oportunitatile oferite de organizatie: „implicarea in AIESEC a fost una din cele mai bune decizii de pana acum. AIESEC m-a ajutat sa ma dezvolt ca si persoana si m-a ajutat sa imi sporesc increderea in fortele proprii. M-a facut sa realizez ca daca vreau un anumit lucru si muncesc foarte mult pentru a-l obtine, totul este posibil. Acesta este lucrul pe care AIESEC il ofera studentilor: ii lasa sa experimenteze, sa isi incerce sansele, sa se avante in necunoscut si sa isi testeze limitele."

 

Tinerii cu initiativa, dornici sa se alature celor care traiesc aceasta experienta sunt invitati sa se inscrie pe site-ul organizatiei, www.aiesecbucharest.ro, pana pe 14 octombrie.

 

Procesul de recrutare consta in urmatoarele etape: completarea unui formular online pana pe 14 octombrie, doua interviuri: unul de grup si unul individual, o perioada de inductie si un interviu final.

 

Cei interesati sa afle mai multe detalii si sa discute cu tineri care au trait experientele AIESEC sunt invitati sa participe la AIESEC Student Cafe:

  • 11 octombrie, orele 16-18:00 in Control Club
  • 12 octombrie, orele 16-18 in Cafe Boheme

 

AIESEC Bucuresti îi invită pe toţi tinerii să ia iniţiativă şi să producă o schimbare.

 

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de internship-uri, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

Popescu Mihaela

mihaela.popescu1991@gmail.com

 

 

Cristina NEACSU

Communication Department

Public Relations Team Leader

AIESEC University - Public Relations Coordinator

AIESEC Bucharest


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online