Informatii comunicate

COMUNICATE

 

AIESEC University – factorul de decizie al viitoarei tale cariere


AIESEC University – factorul de decizie al viitoarei tale cariereCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 28.09.2011

La începutul anului universitar 2011/2012, AIESEC București îi invită pe tineri să se dezvolte profesional într-un mediu interactiv, prin intermediul workshopurilor din cadrul proiectului educațional AIESEC University.

 

Aflat deja la cea de-a cincea ediție, proiectul urmărește îndrumarea în carieră a tinerilor din universitățile din București și cultivarea unei legături pe termen lung cu domeniul corporativ.

 

Începând cu 26 septembrie companii de top vor susține workshopuri de :

IT&C  : 26-28 septembrie

MARKETING & Comunicare : 5-7 octombrie

Resurse Umane : 3-5 octombrie

Finanțe : 3-5 octombrie

 

Programul evenimentului AIESEC University este următorul :

 

Workshopul de IT&C : 26-28 septembrie. Partenerii pe această arie sunt : TeamNet Collaborate, TotalSoft și Valentin Haicu. Aceștia vor antrena tinerii cu subiecte precum : "The future of web development (java & net)", „First step in sales" sau "Complex Integrated Solutions".

 

Alexandru Constantin, participant la track-ul de IT mărturisește cu entuziasm : „E a 2a oară când vin la un eveniment AIESEC. Din prima clipă când am auzit de AIESEC University ediția a cincea, m-am înscris online și am așteptat cu nerăbdare să înceapă trainingul. Sper să pot partcipa și la următoarele track-uri".

 

Workshopul de Finanțe : 3-5 octombrie. Integrated Investment Solutions, UniCredit,LeitnerLeitner și Andrei Perianu le vor oferi participanților informații și sesiuni practice despre : "Profitable Investments: From theory to practice. Learn to become financially independent!", "Audit and tax consulting", „Capital Markets", „Lean Banking - Definition and Practical Aspects".

 

Workshopul de Resurse Umane : 3-5 octombrie. Urmărind valorificarea resurselor umane, Andreea Sandu de la Achieve Global le va explica tinerilor prin teorie si aplicații „Cum să creezi un mediu motivațional în funcție de 3 nevoi psihologice importante  ale angajaților." Constantin Vica vorbește despre „Online social network, HR and professional life", iar Rodica Obancea va aborda conceptul de „Succes Coaching" și cum poate fi el dobândit. Cea de-a doua zi va debuta cu o sesiune susținută de Catalyst sub numele de „Employer Branding", iar în ultima zi Mihaela Feodorof va îngloba conceptul de resurse umane într-un workshop de calitate.

 

Workshopul de MARCOM - Marketing și Comunicare - le va crea tinerilor o perspectivă detaliată a conceptului de comunicare.

 

În acest sens, Loredana Caradimu le va vorbi participanților despre „Sustenabilitate", fiind urmată de Răzvan Mătășel în cea de-a doua jumătate a zilei de 5 octombrie. Sorin Blaga va prezenta „Communication Management", iar IAA School, reprezentată de Victor Dobre, constituie o poartă de intrare a aspiranților în agenții sau în departamente de marketing.

 

Tinerii interesați sunt asteptați să intre pe www.aiesecbucharest.ro pentru a afla mai multe informații si să completeze formularul de aplicare până pe data de 29 septembrie.

 

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 107 țări și teritorii și având o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personală si profesională a tinerilor. Organizatia oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 10.000 de oportunități de leadership, 10.000 de posibilități de exchange, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale si activități de învățare in cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC in Romania s-a facut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 orașe.

 

Cristina Neacsu

0727.52.00.52

RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online