Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Accesul la invatare pe parcursul intregii vieti


Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 09.12.2011

Hotelul Ramada Bucharest Parc a gazduit miercuri, 7 decembrie si joi, 8 decembrie, conferinta finala a proiectului: PREZENT! Stimularea participarii la formarea continua a angajatilor aflati in situatie de risc pe piata muncii - informare, constientizare si acces la invatare de calitate pe parcursul intregii vieti.

 

Conferinta a reunit experti in formare continua, decidenti, angajati si angajatori din tara si strainatate, care au dezbatut intr-un mediu constructiv principalele rezultate ale proiectului. Graham Attwell, Director Pontydysgu din Tara Galilor si cercetator la Institute for Employment Research, University of Warwick a tratat impreuna cu ceilalti formatori, angajati si angajatori, politicile si strategiile la nivel international si european, respectiv invatarea pe parcursul intregii vieti.

 

Evenimentul a cuprins o serie de work-shop-uri tematice prin care au fost prezentate produsele si activitatile realizate in cadrul proiectului, printre care: strategia nationala privind stimularea participarii la formarea continua a angajatilor; instrumentele de evaluare si monitorizare a impactului formarii continue la nivelul angajatilor si angajatorilor; comunitatile de practici in domeniul formarii continue; strategiile si modelele de bune practici nationale si europene privind promovarea invatarii pe parcursul intregii vieti in randul angajatilor, in special a celor aflati in situatie de risc pe piata muncii. In cadrul atelierelor de lucru a fost dezbatuta si formarea continua in industriile dinamice si contributia invatarii in contextul non-formal pe tot parcursul vietii.

 

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, alaturi de ceilalti parteneri: Asociatia Observator pentru Dezvoltarea Invatarii Permanente, TBWA\Bucuresti si Gnosos Consult au dezvoltat primul proiect national de promovare a invatarii pe parcursul intregii vieti. "Invata pentru tine!" este dedicat cresterii sanselor pentru un viitor mai bun, al invatarii pe parcursul intregii vieti si este co-finantat prin Fondul Social European prin POS DRU 2007-2013, Investeste in oameni!

 

Informatii cu privire la parteneri: 

 

Observator pentru Dezvoltarea Invatarii Permanenete este o organizatie non guvenamentala care desfasoara activitati de cercetare, evaluare, formare, consultanta si expertiza in domeniul politicilor de promovare si dezvoltare a invatarii permanente, la nivel national si international.

 

TBWA\Merlin este o agentie de comunicare full-service, parte din reteaua internationala TBWA, prezenta in peste 40 de tari. TBWA asigura servicii integrate si complete de publicitate pentru campanii de comunicare, de la strategie, creatie si productie la PR si evenimente speciale pentru clienti precum Mars, Michelin, Henkel sau Adidas.

 

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile este o organizatie neguvernamentala, independenta, un purtator de cuvant al sectorului neguvernamental. Viziunea Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile este aceea a unei societati civile influente si autonome capabile sa raspunda nevoilor oamenilor.

 

Gnosos Consult ofera consultanta si participa in acelasi timp la dezvoltarea si implementarea de proiecte privind dezvoltarea resurselor umane, prin activitati de cercetare-dezvoltare in domeniul stiintelor sociale si umaniste, servicii de furnizare si management al fortei de munca, cursuri de formare profesionala continua, etc. Gnosos Consult are de asemenea o vasta retea de experti romani si europeni, care ne permite organizarea de schimburi de experienta si transferul de bune practici din diverse state membre ale Uniunii Europene.

 

Documentul complet al cercetarii de piata realizat in 2010 in cadrul proiectului poate fi accesat pe portalul www.invatapentrutine.ro.

 

Pentru orice alte detalii sau materiale, va rugam sa ne contactati.


Silvia Giurca

PR MANAGER TBWA/Bucuresti

0722153345


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online