Informatii comunicate

COMUNICATE

 

BEFC are onoarea de a va invita sa participati la cursul acreditat CNFPA ''Manager proiect'', la Bucuresti, in perioada 10 decembrie - 7 ianuarie 2012


Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 08.12.2011

Atentie!! Pretul promotional practicat pentru cursul de Manager de proiect, acreditat CNFPA, mai este valabil doar pentru sesiunea de curs din perioada 10 decembrie 7 ianuarie 2012. Cursul este elaborat si sustinut de traineri cu peste 15 ani experienta in domeniu, evaluatori recunoscuti international, care va pot oferi punctul de vedere al unui evaluator, pentru a va mari sansele de a obtine finantare prin unul din fondurile structurale puse la dispozitia statelor membre ale Uniunii Europene.

 

Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobandirea cunostintelor si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice. Invata de la profesionisti cum sa elaborezi si sa implementezi un proiect.

 

OFERTA!!

 

Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 8 decembrie si beneficiati de taxa redusa de doar 650 lei/participant. Incepand cu ianuarie 2012, pretul pentru acest curs va fi de 1100 lei.

Marimea grupului: maxim 20 participanti

Durata: 5 zile
Esalonarea in timp: 2 zile consecutive, saptamanal. Ultima zi: examen de certificare competente. 
Numarul de ore: 8 ore/zi (5 sesiuni, separate de pauzele de cafea si de masa).

 

Perioada de desfasurare:
Curs de weekend: 10, 11, 17, 18 decembrie 2011 curs; 7 ianuarie 2012 examen. 
Curs de saptamana: 19, 20, 26, 27 ianuarie 2012 curs; 2 februarie 2012 examen.

 

Metoda de instruire: interactiv, participativ, practic in domeniul de activitate

 

Taxa de participare: 900lei/participant (TVA inclus).

Aceasta reprezinta costul integral al cursului si include suportul de curs, pauzele de cafea, precum si taxa de examinare si de eliberare a certificatului de absolvire de catre CNFPA.

 

Plata cursului poate fi facuta in doua transe (prima transa pana in prima zi de curs inclusiv, iar a doua, pana in ziua examenului).

 

Conditii de inscriere: trimiteti formularul de inscriere la office@befc.ro sau contactati-ne la nr. de telefon: +4 0737 216371. 

 

Competente dobandite:

1 Stabilirea scopului proiectului
2 Stabilirea cerinelor de management integrat al proiectului
3 Planificarea activitatilor is jaloanelor proiectului
4 Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect
5 Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
6 Managementul riscurilor
7 Managementul echipei de proiect
8 Managementul comunicarii in cadrul proiectului
9 Managementul calitatii proiectului

 

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa elaboreze proiecte in vederea accesarii fondurilor nerambursabile si nu numai. 

 

Cursul este structurat in doua parti:
-Partea teoretica - livrarea de cunostinte si informatii
-Partea practica - ce consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica. Se urmareste astfel internalizarea cunostintelor si informatiilor dobandite in partea de teorie, pentru a putea fi mai bine intelese si aplicate. Aceasta va consta in lucrul in echipe ce vizeaza dezvoltarea ideii de proiect.

 

Urmand acest curs veti beneficia de vasta experienta a lectorilor nostri in scrierea proiectelor, dar si in evaluarea acestora, Dvs putand sa aflati care sunt aspectele urmarite de evaluatori in acordarea punctajelor, sporindu-va astfel sansele de a obtine finantare in cadrul uneia dintre sursele de finantare active in Romania, la momentul actual.

 

Cursul este acreditat de statul roman prin "Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale" si "Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului", iar certificatul eliberat la absolvire este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

 

Lectori: Cezar Scarlat - Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Asistent, sef de lucrari, Conferentiar, Profesor universitar. Studii post universitare Inginerie economica, Entrepreneurial Engineering Certification Program University of New Mexico, USA, International Business Certification Program Washington State University, USA, "General Management" Attestation Institut de Gestion Internationale, Cergy-Pontoise, France.

 

Cezar Scarlat este membru al diferitelor asociatii profesionale. Are numeroase certificari, mentionam doar: "Expert Evaluator" de catre CNCSIS, certificat ca "Financial and Investments Services" Specialist by the National Bank of Greece, within the Greek Development Assistance Programme; certificat ca "Professional trainer" in cadrul multor proiecte; Professional Business Counselor si Master Business Counselor by Washington State University and Washington Sate Small Business Development Center, a facut cursuri "PRIMAVERA Project Planner (P3)" in Project Management si cursuri SAP R3 Finance/Accounting training programme organizate de SAP-Romania. Are experienta in peste 30 de proiecte / programe internationale sau cu participare internationala.

 

Sergiu Stan - Lector univ. drd. - Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, Vicepresedinte - Patronatul Medicinei Integrative. Stan s-a implicat ca expert in diferite proiecte precum: Perceptia privind relevanta sociala a managementului de proiect. Studiu privind strategia de internationalizare a invatamantului superior romanesc. Valoare adaugata a invatamantului superior romanesc la brandul de tara", derulat in cadrul Programului CNMP (2007 2010); Educatie civica pentru colectarea selectiva a deseurilor in campusurile universitare", derulat in cadrul Programului CNMP (2008 2010); Studiu privind transformarea politicilor de responsabilitate sociala corporativa in parghii ale dezvoltarii durabile a Romaniei", derulat in cadrul Programului CNMP (2007 2010).

 

Este autorul si coautorul al unui numar mare de carti de specialitate din domeniul Managementului de proiect.

 

Irina Colceru - absolventa a Facultatii Relatii Economice Internationale, a activat in cadrul diplomatic, are numeroase certificari si participari la seminarii: "Professional Partnership Qualification for South East Europe", Germania, "Macroeconomic policies" organizat de Guvernul Coreei de Sud; Comisia Europeana, monitorizare proiecte DG Enlargement si DG Regio in Belgia (Bruxelles) si in Grecia (Atena) in Ministerul Economiei si Finantelor si Minsterul Agriculturii, si la Autoritatea Regionala de Management din Tripoli Pelopones; forumul "Evaluation of the Structural Funds", Ungaria.

 

Este membru al Asociatiei Internationala a Consultantilor ( AIC), si Asociatiei Romana a Evaluatorilor de PPP (RoSE). Este consultant international, are o experienta de peste 15 de ani in managementul financiar al proiectelor adresate diferitilor beneficiari. A activat atat in mediul privat cat si non-guvernamental dar si in institutii guvernamentale responsabile de pregatirea Romaniei pentru aderare la Uniunea Europeana, este un bun cunoscator al mecanismelor de functionare a institutiilor europene si instrumentelor financiare comunitare. In prezent este consultant intr-o serie de proiecte finantate de Uniunea Europeana, fiind implicata atat in evaluarea proiectelor pentru diferite programe operationale (cca. 800 de proiecte evaluate), in implementare dar si ca lector avand numeroase certificari cat si Formator Acreditat CNFPA.

 

Erika Tusa - este licentiata in economie, avand Masterat in economie la Catedra de Cibernetic, Statistica si Informatica economica, Academia de Studii Economice. Are experienta in implementarea a peste 20 de proiecte finantate international, fiind consultant senior - Expert - economic si /sau financiar.

 

Dr. Erika Tusa poseda o vasta experienta in economia mediului, analiza de date, evaluarea financiara a aspectelor de mediu a diferitelor proiecte si dezvoltarea modelelor si matricelor de cost. A elaborat diferite proiecte de gestionare a deseurilor cu o competenta evaluare a costurilor si planificare financiara la nivel regional si national si poseda solide cunostine in domeniul legislatiei EU legate de mediu.

 

AGENDA INSTRUIRII o gasiti pe site-ul nostru: www.befc.ro, sectiunea Cursuri. 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online