Informatii comunicate

COMUNICATE

 

CELE TREI DIVE au fermecat publicul de la Sala Radio


CELE TREI DIVE au fermecat publicul de la Sala RadioCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 22.12.2012

Pentru mai mult de o mie de spectatori ce au umplut până la refuz Sala Radio, cel mai frumos dar de Crăciun au fost ariile, duetele şi uverturile din opere celebre semnate de  Rossini, Verdi, Saint-Saëns, Bellini, Donizetti,  Puccini sau Wagner, oferite lor de trei mari voci care au strălucit pe cele mai mari scene ale lumii, au fost distinse cu premii internaţionale şi au fost partenere ale celor mai mari solişti de operă din ţară şi de peste hotare - mezzo-soprana Ruxandra Donose, sopranele Adina Niţescu şi Teodora Gheorghiu.

 

CELE TREI DIVE alături de Orchestra Naţională Radio, sub bagheta unuia dintre cei mai apreciaţi tineri dirijori români, Tiberiu Soare, au oferit un spectacol al eleganţei, virtuozităţii, al strălucirii vocale şi al farmecului personal, ce a smuls celor prezenţi aplauze îndelungi. Încă o dată, publicul din România a dat dovada căldurii cu care îşi primeşte marile talente, de aceea şi pentru artiste seara a fost una de vis:

''Acest concert a fost un eveniment frumos şi însemnat, cred eu, pentru toată lumea. În preajma Craciunului oamenii îşi adună împreună sufletele, noi ne-am adunat pentru ei vocile şi le-am făcut un cadou. Când cânt pentru publicul din România şi mai ales la Sala Radio simt că mi se deschide sufletul altfel. Este şi mai emoţionant, îmi dă o dorinţă şi mai mare de a face o întâlnire reuşită, de a le da ceea ce aşteaptă de la mine. M-am uitat în sală şi am văzut figuri cunoscute. Acest concert a fost pentru mine o bucurie şi îmi place să cred că şi pentru public a fost la fel'' a spus, emoţionată, Ruxandra Donose.

 

Teodora Gheorghiu s-a bucurat  şi ea de revenirea în ţară: ''A fost ca un cadou dăruit de noi celor care ne iubesc, celor care ne ascultă. Am încercat să adunăm în el numai momente frumoase, de vârf, arii cunoscute de public şi cred că i-am bucurat cu programul ales. M-am simţit bine pe scenă, foarte emoţionată, n-am mai cântat pentru publicul din România de anul trecut din turneul Celor Trei Dive, aşa că acest concert a fost un cadou şi pentru mine.''

''Cât de emoţionată am fost! Acasă e acasă... Mă bucur foarte mult că am reuşit să vin şi să dăruiesc celor de acasă posibilitatea de a mă auzi aici. Am revăzut în această seară publicul de la care am plecat. M-am bucurat să văd că e lume care se gândeşte la mine. Sunt sigură că muzica pe care le-am oferit-o i-a făcut pe cei care au fost la Sala Radio să uite, măcar pentru două ore, de griji. Le-am oferit, prin muzica noastră, puţină lumină şi puţină căldură'', mărturiseşte şi Adina Niţescu.

 

Concertul a putut fi ascultat în direct pe frecvenţele on air din întreaga ţară ale posturilor Radio România Cultural şi Radio România Muzical şi online pe www.radioromaniacultural.ro şi www.romania-muzical.ro, dăruind publicului o atmosferă festivă, premergătoare zilelor de sărbătoare.

 

Alte detalii despre acest eveniment extraordinar găsiţi pe site-ul www.celetreidive.ro.

Pentru alte informaţii legate de stagiunea 2012-2013 a Orchestrelor şi Corurilor Radio vă rugăm să consultaţi site-ul orchestre.srr.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online