Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Competente esentiale in coaching - unicul program in limba romana aprobat de International Coach Federation


Competente esentiale in coaching - unicul program in limba romana aprobat de International Coach FederationCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 19.01.2012

Centrul de Excelenţă LEADER COACH lansează programul "COMPETENŢE ESENŢIALE ÎN COACHING" - unicul program în limba română aprobat de International Coach Federation (ICF). Coordonator si trainer: Maria Cuşută, preşedinta Centrului de Excelență LEADER COACH.

 

Programul este oferit pentru prima oară în România şi se adresează coachilor profesionişti si celor în curs de formare, coachilor care se pregătesc pentru examenul de acreditare ICF sau de prelungire a acreditării, precum şi specialiştilor care au deja competenţe de coaching şi doresc să şi le dezvolte sistematic.

 

El constă în 11 întâlniri serale dedicate câte unei competenţe de coaching indicate de ICF drept esenţială. Întâlnirile au un pronunțat caracter aplicativ, oferind participanților ocazia să practice coachingul sub supervizare și să primească feedback.

 

Înscrierile au loc în perioada 19-28 ianuarie 2012.

 

„Aprobarea programului "Competenţe esenţiale în coaching" de către cel mai prestigios for internațional în domeniu este importantă deoarece facilitează accesul în limba română la un program de coaching la standarde internaţionale. Este o reuşită și un început de drum pentru coachingul românesc, având în vedere că ICF aprobase anterior programe numai în trei limbi est-europene: poloneză, cehă, şi rusă. Și nu este întâmplător faptul că ţările respective sunt cele mai avansate din regiune în adaptarea la economia reală", a declarat Maria Cuşută.

 

Coachingul este o abordare modernă în dezvoltarea performanţelor personale şi de business, a cărei eficacitate a devenit evidentă în ultimele decenii în economia occidentală şi, de câţiva ani, şi în România. Rata sa de creştere pe plan mondial în ultima perioadă a fost depăşită numai de cea a sectorului IT. 

 

Acreditarea în această profesie este considerată importantă de 84% dintre beneficiarii serviciilor de coaching, precizează Global Consumer Awareness Study elaborat de PriceWaterhouseCooper pe un eșantion de 15.000 de respondenți din întreaga lume și dat publicității de ICF în anul 2011.

 

Centrul de Excelenţă LEADER COACH este o companie cu capital privat 100% românesc înfiinţată în anul 2011 cu scopul de a promova metode avansate de leadership şi coaching în România. Pe lângă programele deschise de formare și dezvoltare a competențelor de coaching, el oferă programe personalizate menite să dezvolte stilul de leadership, comunicarea și cultura din organizații și să sprijine transformarea acestora în centre de creativitate și înalt profesionalism.

 

Centrul de Excelență LEADER COACH

telefon 021.224.24.68
email: leadercoach@leadercoach.ro

 

Maria Cuşută, Președinte

mobil: 0740.315.146
email: maria.cusuta@gmail.com
www.leadercoach.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online