Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Continua drumul catre succes, prin inscrierea in programul Executive MBA 2012 al ASEBUSS


Continua drumul catre succes, prin inscrierea in programul Executive MBA 2012 al ASEBUSSCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 19.01.2012

Ai minim 3 ani de experienţă managerială şi vrei să îţi continui drumul către succes şi dezvoltare personală? ASEBUSS anunţă deschiderea primei perioade de înscrieri în cadrul programului Executive MBA şi  o reducere de 1.900 euro pentru înscrierile până pe 20 aprilie 2012!

 

Programul EMBA oferit de ASEBUSS este aliniat la standardele internaţionale, oferă o diplomă recunoscută naţional şi internaţional, iar anul 2012 aduce o serie de noutăţi care îţi vor oferi o experienţă completă de business.

 

Te invităm să participi pe 9 februarie la prezentarea programului Executive MBA oferit de ASEBUSS în parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta. Vei afla mai multe despre structura cursurilor, criteriile de înscriere, beneficiile programului şi impactul acestuia în cariera profesională. ASEBUSS oferă programul EMBA numărul 1 în România pe următoarele categorii: aplicabilitate, dezvoltare personală, experienţa echipei de profesori şi networking. La sfârşitul sesiunii de prezentare, poţi participa la un curs deschis susţinut de doi dintre profesorii ASEBUSS, pe baza unui studiu de caz Harvard Business School. Participarea este gratuită, înscrierile au loc pe site-ul şcolii sau la adresa: emba@asebuss.ro.

 

ASEBUSS introduce o serie de noutăţi în programul EMBA, începând cu anul 2012. Pentru a experimenta conceptele studiate, ASEBUSS îţi oferă o nouă simulare de business în leadership şi teambuilding, care se adaugă celor două deja existente în program, în strategie şi marketing. În fiecare an, ASEBUSS actualizează programa fiecărui curs, introducând noi studii de caz de la Harvard Business School. În plus, îţi oferă posibilitatea lucrului în echipă şi colaborării, pe proiecte practice, cu cursanţii americani. Cum dezvoltarea personală şi auto-cunoaşterea sunt la fel de importante precum dezvoltarea profesională, ASEBUSS introduce, în 2012, realizarea unui profil de leadership personalizat prin evaluarea Hogan, care sprijină fiecare participant în procesul de dezvoltare personală şi a abilităţilor de lider.

 

ASEBUSS are cea mai extinsă comunitate de absolvenţi, respectiv 40% dintre cei care au finalizat un program de tip EMBA din România. Dragoş Petrescu, CEO-ul companiei Trotter Prim care deţine lanţul de restaurante City Grill şi cafenele City Cafe, dar şi restaurantele Hanu' Berarilor, BunDeTot Food Express, Trattoria Buongiorno, Caru' cu Bere, Cantina Sport Bar și Backwerk, a absolvit programul EMBA al ASEBUSS în anul 2003. „Programul Executive MBA urmat la ASEBUSS mi-a sedimentat valorile business-ului nord american, fiind un real câştig atât la nivel profesional, cât şi personal, de pe urma căruia culeg roade în fiecare zi. Compania noastră are nevoie de o echipă de top management performantă şi motivată, de aceea programul EMBA al ASEBUSS a reprezentat pentru noi o modalitate foarte potrivită de a consolida atât eficienţa cât şi recunoaşterea unui manager de top din grup", spune Dragoş Petrescu.

 

Dacă eşti director general, director de departament la o companie multinaţională, cu minim 3 ani de experienţă în management sau vrei să îţi dezvolţi propria companie, te invităm să urmezi programul EMBA al ASEBUSS. Te va ajuta să treci la nivelul următor în cariera ta, să cunoşti alţi manageri la fel de ambiţioşi, din alte domenii de activitate, cu care vei face schimb de informaţii, de experienţă şi veţi extinde colaborarea dincolo de studiile pe care le urmaţi, în viaţa profesională.

 

Următoarele perioade de înscriere

ASEBUSS desfăşoară încă două sesiuni de înscriere în programul EMBA 2012 cu termen limită 15 iunie (sesiunea II) şi 14 septembrie (sesiunea III).

 

Despre ASEBUSS: Institutul de Administrare a Afacerilor - ASEBUSS  este prima şcoală privată acreditată de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului să organizeze program de master în administrarea afacerilor - tip executive, conform noilor reglementari ale convenţiei de la Bologna. ASEBUSS oferă programul EMBA numărul 1 în aplicabilitate, dezvoltare personală, experienţa echipei de profesori şi networking - conform studiului ZF (aprilie 2011).

 

Despre Kennesaw: Kennesaw State University ocupă, începând cu anul 2000, locul al doilea ca mărime între programele EMBA din Georgia, SUA, având mai mult de 22.500 studenţi din 142 ţări. Kennesaw State University este acreditată de cel mai înalt for internaţional: Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB) din SUA şi a devenit în 2007 membră a European Foundation for Management Development (EFMD).

 

Din partea ASEBUSS

 

Bianca Ioan

Director Marketing

Executive MBA Program

Tel: 0722 368 602


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online