Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cu AIESEC Bucuresti capitala devine un loc al diversitatii culturale


Cu AIESEC Bucuresti capitala devine un loc al diversitatii culturaleCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 12.04.2011

Pe data de 17 aprilie 2011, intre orele 12:00-17:00, in Palatul Mogosoaia, elevii proiectului GROW din cadrul AIESEC Bucuresti in colaborare cu Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza Satul Global ( Global Village ), eveniment sub al carui nume stau nu mai putin de 21 de culturi din toate colturile lumii.

 

Avand ca slogan „Danseaza. Descopera. Canta. Degusta.", evenimentul se afla la cea de-a cincea editie, dupa succesul din 2009 „Tu cate tari poti vizita intr-o zi?" care a adunat aproximativ 5000 de participanti in Piata George Enescu din Capitala.

 

Anul acesta, Palatul Mogosoaia va gazdui standuri reprezentative ale celor mai diverse culturi din intreaga lume astfel :
- 12 tari vor fi prezentate de internationalii veniti in Romania in internshipuri : Chile, Nigeria, Japonia, Germania, Bulgaria, Taiwan, Brazilia, Olanda, Ucraina, Cambogia, Serbia, Polonia.
- 9 tari care vor fi ale elevilor din cadrul programului GROW 0.9 in colaborare cu ambasadele tarilor respective: China, Thailanda, Indonezia, Egipt, Tunisia, Africa de S, Camerun, Suedia, Norvegia.

 


Satul Global ( Global Village ) este un eveniment interactiv in care publicul intra in contact diverse traditii din jurul lumii si are ocazia sa incerce pe viu dansuri, jocuri, preparate culinare si alte obiceiuri din tarile prezente la targ.

 

Michal Zabkowski, trainer in cadrul programului GROW 0.9, sustine ca „anul acesta vom avea ceva special, cu mai multe tari reprezentative, mai multi vizitatori si de asemenea mai multi studenti internationali, intrucat vor veni traineri din intreaga tara pentru a induce bucurestenilor ideea de interculturalism.".

 

Experienta pe care o ofera participarea la acest proiect constituie un prilej pentru cei implicati sa se cunoasca mai bine, sa lege noi prietenii, indiferent de etnia din care fac parte.

 

Despre AIESEC Bucuresti

 

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international.

 

Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 13 orase. Scoala de Valori este o organizatie non-guvernamentala moderna ce are ca viziune dezvoltarea unei societati bazate pe valori prin educatie inovativa. Punem sub semnul intrebarii granitele educatiei traditionale si cream oportunitatea persoanelor de a accesa informatii de valoare, experiente de formare a caracterului, de a interactiona cu modele pozitive si de a avea parte de expunere international, cu scopul de a creste responsabilitatea personala si controlul fiecaruia asupra alegerilor personale.

 

Scoala de Valori este o organizatie non-guvernamentala moderna ce are ca viziune dezvoltarea unei societati bazate pe valori prin educatie inovativa. Punem sub semnul intrebarii granitele educatiei traditionale si cream oportunitatea persoanelor de a accesa informatii de valoare, experiente de formare a caracterului, de a interactiona cu modele pozitive si de a avea expunere internationala, cu scopul de a creste responsabilitatea personala si controlul fiecaruia asupra alegerilor personale.

 

AIESEC BUCURESTI
www.aiesecbucharest.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online