Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Curs Inspector Protectia Mediului - autorizat CNFPA


Curs Inspector Protectia Mediului - autorizat CNFPACategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 07.04.2011

INTRATEST organizeaza in perioada 4 - 8 mai 2011, in Bucuresti, cursul INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI - autorizat CNFPA.

 

Lector: dr.jr. Dragan Florentina - consilier juridic la Ministerul Mediului - Directia juridica (2006-2007); consilier juridic Garda Nationala de Mediu - Comisariatul Regional Sibiu - Comisariatul judetean Brașov (2005-2006).

 

Cursul „INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI" are ca obiectiv crearea de specialisti in domeniul protectiei mediului, care sa rezolve problema degradarii mediului inconjurator.

 

Vreti sa reduceti impactul deseurilor asupra societatii? Primul pas va apartine! Alegeti cursul Inspector Protectia Mediului oferit de Intratest.

 

Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin organismul abilitat (C.N.F.P.A.) si de Ministerul Educatiei Nationale.

 

Lector: dr.jr. Dragan Florentina - consilier juridic la Ministerul Mediului - Directia juridica (2006-2007); consilier juridic Garda Nationala de Mediu - Comisariatul Regional Sibiu - Comisariatul judetean Brașov (2005-2006).

 

Cadrul legal al cursului este O.U.G. nr. 195/2005 privind protectia mediului, care contine prevederi pentru agentii economici, autoritatile publice cat si pentru persoanele fizice, ca de ex: art.96: Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei (RON) la 10.000 lei (RON), pentru persoane fizice, si de la 30.000 lei (RON) la 60.000 lei (RON), pentru persoane juridice, incalcarea urmatoarelor prevederi legale(...) 9. obligatiile autoritatilor administratiei publice locale de a avea personal specializat pentru protectia mediului si de a colabora in acest scop cu autoritatile pentru protectia mediului;

 

Cursul are un numar de 40 ore (teorie si practica), iar tematica cuprinde (fara a se limita la acestea): Cadrul legislativ general; Raspunderea de mediu; Masurile preventive; Masurile reparatorii; Protectia atmosferei; Evaluarea calitatii aerului inconjurator; Monitorizarea calitatii aerului si a nivelului emisiilor; Schimbarile climatice - Conventia de la Rio de Janeiro la iunie 1992; Planul national de actiune privind schimbarile climatice; Sistemul de gestionare a deseurilor; Categoriile de deseuri; Inregistrarea producatorilor de produse care vor deveni deseuri si a operatorilor din sistemul de gestionare deseuri; Autoritzatia de mediu; Aviz de mediu; Acord de mediu; Calitatea Apei; Regimul de folosire a apelor; Servitutile si exproprierile; Apararea impotriva inundatiilor, fenomenelor meteorologice periculoase si accidentelor la constructii hidrotehnice; Imbunatatirea calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi; Regimul ariilor naturale protejate; Prevenirea si controlul integrat al poluarii; Masuri pentru limitarea emisiilor in aer; Regimul substantelor chimice periculoase; Clasificarea lor; Etichetarea; Transportul; Acordarea etichetei ecologice; Organismele modificate genetic; Introducerea lor pe piata; Evaluarea si gestionarea zgomotului ambiental; Organele competente sa constate contraventiile; Continutul procesului verbal de constatare si sanctionare a contraventiei; Caile de atac ale procesului verbal de constatare si sanctionare a contraventiei; Infractiunile de mediu reglementate de legile speciale; Directiva 2008/99/CE din 19 noiembrie 2008 privind protecția mediului prin intermediul dreptului penal.

 

Taxa de instruire este de 1099 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000). De asemenea, Intratest vine si cu o oferta: 15% discount daca alegeti cursul INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI impreuna cu SPECIALIST IN MANAGEMENTUL DESEURILOR.

 

Despre Intratest

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene.

 

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile - formare profesionala, consultanta fonduri si resurse umane.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online