Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Elevii din Oman folosesc continut educational digital dezvoltat de SIVECO Romania


Elevii din Oman folosesc continut educational digital dezvoltat de SIVECO RomaniaCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 03.05.2011

Recent a fost incheiat cu succes proiectul pilot de modernizare a sistemului educational omanez prin introducerea de continut interactiv la orele de clasa. SIVECO Romania a derulat cu succes la scoala de fete Thuraya Al Busaeediya din Muscat, Oman, un important proiect pilot de informatizare a procesului educational.

 

Proiectul s-a desfasurat pe parcursul anului scolar 2010-2011 si s-a finalizat printr-o lectie deschisa la care au participat oficiali ai Ministerului Educatiei din Oman, reprezentanti ai SIVECO Romania, precum si profesori si elevi din clasele 5-10. Profesorii au demonstrat prin aplicatii practice entuziasmul elevilor si implicarea activa a acestora atunci cand beneficiaza la ore de lectiile interactive AeL eContent implementate in scoala.

 

Lectiile digitale AeL eContent cuprind experimente, simulari, animatii si clipuri, in limba araba, menite sa dezvolte curiozitatea naturala a elevilor si sa ofere acestora un mediu atractiv de invatare. Cu AeL eContent profesorii din Oman pot transforma ora de clasa intr-o experienta placuta, unica, intr-un mediu virtual, securizat, dandu-le elevilor posibilitatea de a experimenta fenomenele naturale si de a descoperi, chiar din sala de clasa, lumea inconjuratoare.

 

"Suntem mandri ca am sprijinit Ministerul Educatiei din Oman cu aceasta implementare care speram sa fundamenteze un proiect mai amplu, care sa acopere toate scolile din tara. In momentul de fata SIVECO Romania detine cea mai extinsa biblioteca virtuala din lume in limba araba, cuprinzand peste 7.000 de resurse educationale interactive pentru matematica, stiinte, limba araba si studii patriotice emirateze", declara Alexandru Cosbuc, Vice-presedinte Adjunct Vanzari Internationale, in cadrul SIVECO Romania.

 

Proiectul a implicat traducerea, localizarea si maparea pe curricula locala a 120 de obiecte interactive de invatare la matematica, fizica, biologie si chimie, instalarea sistemului AeL si instruirea a 25 de profesori pentru utilizarea optima a instrumentelor implementate. Profesorii au fost recompensati cu diplome de participare si au fost certificati in utilizarea aplicatiilor AeL. Pe tot parcursul proiectului pilot, specialistii SIVECO Romania au beneficiat de sprijinul reprezentantilor Ministerului Educatiei si al profesorilor din Oman.

 

SIVECO Romania este un jucator activ in zona Golfului, desfasurand cu succes ample proiecte de modernizare a sistemului educational in Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Bahrein si Oman, precum si in tari din Europa, Nordul Africii si regiunea CIS.

 

Despre SIVECO Romania

Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

 

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

 

Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

 

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale.

 

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

 

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

 

Georgiana CAPUERDE

Corporate Communication Manager

 

SIVECO Romania

Victoria Park

73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive,

Building C4, District 1, 013685, Bucharest, Romania

Tel: 021 302 3300

Tel: 0731.490.641

Fax: 021 302 3391 

www.siveco.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online