Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Fundatia LEADERS pregateste o noua editie de LEADERS Education pentru studenti


Categorie : Comunicate > Educatie, arta
Informatie adaugata de : Fundatia LEADERS - dezvoltare leadership
publicat pe : 10.05.2011

Fundatia LEADERS anunta startul inscrierilor pentru cea de-a doua editie de LEADERS Education din aceasta primavara, programul de traininguri și sesiuni cu lideri autentici din societatea romaneasca.

 

LEADERS Education 6 se va desfasura in cadrul Facultatii Hidrotehnica din Universitatea de Constructii Bucuresti, fiind destinat atat studentilor, cat și masteranzilor din București. Inscrierile se realizeaza online pe www.leadershipeducation.ro, programul este gratuit si vor fi selectati 100 de participanti.

 

Cei care studiaza in domeniul hidrotehnicii si constructiilor vor avea oportunitatea sa descopere bazele leadershipului si sa faca primii pasii pe drumul dezvoltarii personale si profesionale prin intermediul LEADERS Education. Programul ii va pune pe participanti fata in fata cu profesionisti capabili sa ii indrume in cea mai potrivita directie pentru startul unei cariere pline de succes.

 

Pe langa informatiile teoretice livrate in maniere specifice educatiei non-formale de profesionistii de la Ascendis, LEADERS Education isi continua traditia si ii va avea in calitate de invitati pe cativa dintre liderii Romaniei. Temele abordate vor fi bazele leadershipului, comunicarea liderului, inteligenta emotionala, influenta si managementul timpului. Printre vorbitorii din cadrul evenimentului se numara Raed Arafat, Fondator SMURD, Mihai Leu, Sporitv de performanta , Stefan Vasile - director Directia Dispecerat și Monitorizare APA NOVA dar si alti oameni de succes.

 

„Participarea Apa Nova Bucuresti la programul LEADERS Education, alaturi de toate celelalte actiuni pe care le realizam pentru sprijinirea tinerilor si a mediului universitar reprezinta pentru noi o expresie a proactivitatii, ca cerinta esentiala a mentinerii nivelului de excelenta in tot ceea ce facem. Pornind de la aceste premise, consideram cunoasterea liderilor potentiali din randurile studentilor ca fiind o uriasa oportunitate, iar contributia noastra la dezvoltarea si punerea lor in valoare drept un motiv de uriasa mandrie." Declara Dan Serbaboiu, Analist Resurse Umane Apa Nova

 

LEADERS Education are doar 100 de locuri disponibile, accesul este gratuit, iar sesiunile se vor desfasura in cadrul Facultatii de Hidrotehnica. Inscrierea se face prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul evenimentului: http://www.leadershipeducation.ro/inscriere.html.

 

Proiectul este organizat de Fundatia LEADERS si sustinut de catre Apa Nova, avand in calitate de parteneri Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Ascendis, MedLife, Acer si Flanco.

 

Fundatia LEADERS contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga.

 

Persoana de contact: 

Alexandra Bideaua, PR Responsible
Email: alexandra.bideaua@leaders.ro
Telefon: 0756 378 263


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Traditia celei mai apreciate scoli de leadership din Romania, LEADERS School, continua in 2012
book 700 de liceeni romani vor castiga incredere in fortele proprii participand la Leadership Autentic
book Studentii isi dezvolta potentialul de leadership prin LEADERS Education
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online