Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Gala International Project Management Association are loc la La Brisbane, in Australia


Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 11.10.2011

Proiectul New Computerized Transit System  (NCTS), dezvoltat de SIVECO Romania în colaborare cu specialiştii Autorităţii Naţionale a Vămilor (ANV), a intrat în cursa celor mai bune proiecte din lume, obţinând titlul de Finalist. Gala de premiere are loc în cadrul celui de-al 25-lea Congres al International Project Management Association (IPMA) organizat în perioada 10-12 octombrie în Brisbane, Australia.

 

Adevărate premii Oscar pentru Excelenţă în Managementul de proiecte, premiile International Project Management Association IPMA se acordă la 3 categorii: Proiecte Mega-sized, Proiecte Big-Sized şi Proiecte Medium-Sized.

 

Proiectul NCTS concurează la categoria "proiecte de dimensiuni medii", fiind favorit al acestei categorii. La categoria proiecte de dimensiuni mari, titlul de Finalist a fost obţinut de Sistemul Informatic Integrat de la CNAS.

 

Evaluarea proiectului NCTS s-a realizat de un juriu internaţional la 18 septembrie 2011 la Berlin, rezultatul fiind plasarea proiectului realizat pentru vama din România printre Finaliştii competiţiei.

 

"Această nominalizare reprezintă o reuşită remarcabilă care confirmă capacitatea companiei noastre de a dezvolta proiecte de anvergură care pot fi oricând replicate. De altfel, soluţia NCTS a fost implementată şi la administraţiile vamale din Turcia şi din Macedonia ", a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania.

 

NCTS este un sistem Trans-European de management şi control al operaţiunilor de tranzit pentru mărfurile transportate pe calea rutieră. Bazat pe utilizarea sistemelor de calcul avansate şi pe procesarea electronică a datelor, acesta asigură creşterea eficienţei procedurilor de tranzit, îmbunătăţirea prevenirii şi detectării fraudelor, accelerarea şi securizarea operaţiunilor desfăşurate în cadrul procedurii de tranzit, îmbunătăţirea comunicării între administraţiile vamale, pe de o parte, şi între administraţiile vamale şi operatorii economici, pe de altă parte.

 

"Solutia eCustoms a SIVECO Romania contribuie la implementarea de sisteme IT vamale, sigure, integrate, interoperabile şi accesibile pentru schimburile electronice de date conţinute în declaraţiile vamale, oferind în acelaşi timp operatorilor economici, multiple soluţii tehnice privind schimbul electronic de informaţii cu autorităţle vamale şi o mai mare flexibilitate în prezentarea declaraţiilor vamale", a declarat Dan Tuhar, director eCustoms în cadrul SIVECO Romania.

 

SIVECO Romania intră pentru a 5-a oară în finala internaţională a firmelor cu cele mai bune proiecte din lume. În 2007 Sistemul Educaţional Informatizat era selectat în Marea Gală IPMA. În 2009, soluţia dezvoltată de SIVECO Romania pentru sistemul IT care funcţionează la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a primit trofeul de Finalist. În 2010, două componente ale proiectului Economia Bazată pe Cunoaştere Portalul eComunitate (www.ecomunitate.ro) şi Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri au primit statutul de finalist.

 

IPMA este autoritatea cea mai respectată în project management, juriul internaţional care girează competiţia anuală IPMA Gala Awards fiind renumit pentru profesionalism şi exigenţă. În acest an, competiţia celebrează a 25-a ediţie

 

Georgiana CAPUERDE

Corporate Communication Manager

 

SIVECO Romania

Victoria Park

73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive,

Building C4, District 1, 013685, Bucharest, Romania

Tel: 021 302 3300

Tel: 0731.490.641

Fax: 021 302 3391 

www.siveco.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online