Informatii comunicate

COMUNICATE

 

O noua transmisiune in direct la Opera Nationala Bucuresti: „Faust”cu Roberto Alagna, montare a Operei Nationale din Paris


O noua transmisiune in direct la Opera Nationala Bucuresti: „Faust”cu Roberto Alagna, montare a Operei Nationale din ParisCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 01.10.2011

După succesul înregistrat la organizarea primei transmisiuni live în România a unui spectacol de la Opera Regală din Londra (Covent Garden) - manifestare ce a avut loc pe 28 septembrie - Opera Naţională Bucureşti va continua seria evenimentelor extraordinare de acest gen cu o altă premieră: primul spectacol difuzat în direct de la Opera Naţională din Paris.

 

Dacă prima transmisiune a fost „Faust" de la Londra, iar în rolul Margaretei a putut fi admirată celebra soprană Angela Gheorghiu, luni, 10 octombrie spectatorii vor avea ocazia unică să urmărească în direct acelaşi titlu, dar în montarea Operei din Paris, rolul titular fiind interpretat de Roberto Alagna (partener de viaţă al Angelei Gheorghiu).

 

Alături de tenorul francez de origine italiană vor cânta Inva Mula - Margareta, Paul Gay - Mefisto, Tassis Christoyannis - Valentin, Alexander Duhamel - Wagner, Angélique Noldus - Siebel, Marie-Ange Todorovitch - Martha. Capodoperă a artei lirice franceze,  „Faust" - opera lui Gounod inspirată de drama cu acelaşi nume semnată de Goethe - este una dintre cele mai apreciate lucrări din repertoriul clasic.

 

Spectacolul se va desfăşura sub bagheta dirijorului Alain Altinoglu. Regia montării pariziene îi aparţine lui Jean-Louis Martinoty, decorurile sunt semnate de Johan Engels, costumele de Yan Tax, regia de lumini a fost concepută de Fabrice Kebour, iar maestru de cor este Patrick Marie Aubert.

 

Transmisiunea începe la ora 20.30 şi durează aproximativ patru ore (cu două pauze). Preţul biletului este de 45 ron. Biletele se pot achiziţiona la Casa de bilete a ONB, de luni până duminică, între orele 9.00 - 13.00 şi 15.00 - 19.00 sau online, pe site-ul oficial al instituţiei: www.operanb.ro.

 

Evenimentul este realizat cu sprijinul Asociaţiei „Friends of Opera".

 

Seria de transmisiuni în direct care vor fi organizate la Opera Naţională Bucureşti va continua cu spectacole realizate pe scena câtorva dintre cele  mai importante teatre lirice din lume, ca Bolshoi Teatr, Teatro Real - Madrid, Gran Teatre del Liceu - Barcelona, Arena di Verona, Scala din Milano ş.a.

 

Cristina BĂRBULESCU

Coordonator

Departamentul Imagine, Promovare, Comunicare
OPERA NAŢIONALĂ BUCUREŞTI


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online