Informatii comunicate

COMUNICATE

 

O traditie de succes – Incepe a 5-a editie a proiectului AIESEC University


O traditie de succes – Incepe a 5-a editie a proiectului AIESEC UniversityCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 15.09.2011

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari asociatii internationale conduse de tineri, a dat startul proiectului AIESEC University. In perioada 28 septembrie - 7 octombrie 2011, tinerii sunt invitati sa participe la conferinta care le va oferi sprijinul si informatiile necesare pentru conturarea unui viitor din punct de vedere profesional.

 

AIESEC University este un proiect de formare profesionala care are ca scop indrumarea in cariera a tinerilor din universitatile din Bucuresti si cultivarea unei legaturi pe termen lung cu domeniul corporativ.

 

Aflat deja la cea de-a cincea editie, proiectul AIESEC University vine in intampinarea nevoilor tinerilor, oferindu-le acestora 5 arii variate care ii va ajuta sa  isi atinga perspectivele profesionale. Intre 26 septembrie si 7 octombrie companii de top vor sustine workshopuri de :

IT&C  : 26-28 septembrie

MARKETING : 26-28 septembrie

Resurse Umane : 3-5 octombrie

Finante : 3-5 octombrie

Comunicare : 5-7 octombrie

 

Participantii au posibilitatea de a lua parte la mai multe aplicatii care sa le permita sa puna in practica experienta teoretica dobandita pe parcurs. Ba mai mult, la sfarsitul sesiunilor, fiecare participant primeste o diploma care atesta prezenta la aceste workshopuri educationale.

 

Testiomonialele tinerilor participanti la editia din 2010 a proiectului AIESEC University vin in mod direct in sprijinul ilustrarii importantei acestei experiente educationale. Astfel, Silvia Burciu, curent Project Manager pe AIESEC University sustine ca „participarea mea la aceasta conferinta a fost una dintre cele mai bune decizii din viata mea. Efectele pe care le-a avut a fost dorinta de a intra in AIESEC si ambitia de a coordona cea de-a cincea editie a acestui proiect. Cele 3 zile petrecute alaturi de traineri minuntati si foarte bine pregatiti din domenii variate m-au determinat sa imi setez standarde intalte la nivelul carierei mele."

 

Cristina Soreanu afirma cu incredere ca „AIESEC University a fost pentru mine piatra de inceput a unui nou drum. Desi am participat pe aria de Resurse Umane, domeniu pe care consideram la acel moment ca il cunosc, am aflat multe lucruri noi.  Plecam in fiecare zi de la sesiuni cu dorinta de a ajunge acasa si de a cauta si mai multe informatii despre ceea ce mi se impartasise. Daca ar fi sa caracterizez in cateva cuvinte ce a insemnat pentru mine AIESEC University, as spune noutate, profesionalism, pregatire practica, dar si buna organizare!"

 

Asadar, esti pregatit sa fii tu cel care completeaza lista testimonialelor din editiile viitoare AIESEC University? Fa primul pas spre a-ti atinge perspectivele profesionale! Cum? Intra pe www.aiesecbucharest.ro si aplica pana pe 22 septembrie 2011 !

 

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 13 orase.

 

 

Cristina Neacsu

PR Coordinator

Cristina.Neacsu@aiesec.ro

0727.520052


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online