Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Perspective asupra educatiei si cercetarii


Perspective asupra educatiei si cercetarii Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 08.04.2011

In data de 13 aprilie 2011, incepand cu ora 10:00, Centrul Roman pentru Relatii Internationale si Studii de Securitate (Centrul RISS) organizeaza conferinta cu tema Educatie si Cercetare in Romania: Relatii Internationale, Studii de Securitate, Geopolitica si Diplomatie.

 

In cadrul evenimentului gazduit de Biblioteca Centrala Universitara, vor lua cuvantul urmatorii: Academician Mircea Malita (Membru de onoare al Clubului de la Roma, fost Ministru al Educatiei, fost Ambasador al Romaniei la ONU), Ambasador Nicolae Ecobescu (Director al Institutului Roman pentru Studii Internationale), Prof. Univ. Dr. Silviu Negut (Decan al Facultatii de Relatii Economice Internationale Si Director al Masterului de Geopolitica si Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice, Bucuresti), Dr. Serban F. Cioculescu (Lector la Institutul Diplomatic Roman Si colaborator extern la Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea Bucuresti), Conf. Univ. Dr. Mireille Radoi (Director General Biblioteca Centrala Universitara Carol I), Lect. Univ Dr. Marius-Cristian NeacSu (Academia de Studii Economice, Specialist in Geopolitica si Geostrategie), precum si reprezentanti ai principalelor ONG-uri, fundatii si think-tank-uri din Romania.

 

Evenimentul va avea doua sesiuni. In primul panel, fiecare invitat isi va expune viziunea asupra temei abordate, fiind urmata de un dialog interactiv intre specialistii invitati si reprezentantii ONG-urilor si publicatiilor de profil. Din public vor face parte si reprezentanti ai principalelor organizatii studentesti si de tineret. Acestia vor avea ocazia sa adreseze intrebari invitatiilor si sa aduca in atentia celor prezenti perspectiva beneficiariilor directi ai procesului de educatie.

 

Conferinta este realizata cu sprijinul Masterului de Geopolitica si Relatii Economice Internationale si al Bibliotecii Centrale Universitare Carol I. Partenerii media: StartUB, Ambition, Hipmag, Evenimente StudenteSti, Metropotam, RegieLive, Resurse Tineret, OnlineStudent, Studentie.ro, BusinessLive.ro, Liga Studentilor Romani in Strainatate, Europe Direct Centras, Educativa, Global Romanian Students and Young Professionals Society.

 

Centrul Roman pentru Relatii Internationale si Studii de Securitate este o organizatie non-guvernamentala, non-profit si apolitica, infiintata in anul 2010, la initiativa unor tineri profesionisti care manifesta un interes deosebit in domeniile relatii internationale, studii de securitate, diplomatie si geopolitica. Centrul RISS isi propune sa creeze un grup de expertiza in domeniile aferente, promovand excelenta academica si incurajand gandirea creativa in cercetare si in practica afacerilor internationale.

 

Centrul RISS

Website: www.centrulriss.com


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online