Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Politecnico di Milano vine in Romania


Politecnico di Milano vine in RomaniaCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 27.04.2011

Universitatea Politecnico di Milano vine in Romania! Un reprezentat al uneia dintre universitatile politehnice de top din Europa va fi prezent pe 3 mai la Timisoara si pe 4 mai la Bucuresti, unde va sustine o prezentare a programelor de masterat cu predare in limba engleza ale universitatii din Milano.

 

Universitatea Politecnico di Milano vine in Romania! Un reprezentat al uneia dintre universitatile politehnice de top din Europa va fi prezent pe 3 mai la Timisoara, incepand cu ora 12, in amfiteatrul A101 din cadrul cladirii Electro, bulevardul Parvan, nr. 2, si pe 4 mai la Bucuresti, incepand cu ora 13, in amfiteatrul AN 034 din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, cladirea Rectoratului. Acesta va sustine o prezentare a programelor de masterat cu predare in limba engleza ale universitatii din Milano.

 

Larga paleta de programe de studiu propuse de catre Politecnico di Milano se adreseaza studentilor si absolventilor facultatilor de arhitectura, inginerie si design. Mai multe detalii despre aceste programe pot fi gasite pe site-urile www.polimi.it si www.universities.ro.

 

Pe langa inalta calitate a programelor si posibilitatea de a invata in limba engleza, studentii romani au avantajul unei taxe de scolarizare calculate in functie de venitul familiei, astfel taxa achitata in mod normal de studentii din tara noastra fiind de 800 de euro/an.

 

De asemenea, studentii romani care aleg sa aplice la unul dintre programele de masterat in limba engleza ale Politecnico di Milano sunt eligibili pentru doua tipuri burse una in valoare de 5000 de euro/an si una in valoare de 10000 de euro/an.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre programele oferite de aceasta universitate, precum si despre procedura de aplicare, burse, taxe si aspecte a ceea ce inseamna sa studieze la Milano, studentii sunt invitati sa ia parte la prezentarea din luna mai.

 

Numarul de locuri este limitat, de aceea, persoanele interesate sunt rugate sa isi confirme prezenta trimitand un email cu numele lor, facultatea la care studiaza si orasul unde vor participa la prezentare la adresa prezentarepolimi@iec.ro .

 

Eveniment organizat de IEC - International Education Center Romania in parteneriat cu Universitatea Politecnico di Milano.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online