Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Programul Executive MBA al ASEBUSS - numarul 1 in aplicabilitate si networking!


Programul Executive MBA al ASEBUSS - numarul 1 in aplicabilitate si networking!Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 18.04.2011

Programul Executive MBA al ASEBUSS ocupa pentru al doilea an consecutiv primul loc in TOP MBA din Romania in ceea ce priveste aplicabilitatea si networkingul cu alti directori, manageri si antreprenori cu experienta.

 

Topul a fost realizat de Ziarul Financiar pe baza unui chestionar adresat promotiei de absolventi 2010 a fiecarei scoli care organizeaza programe MBA sau EMBA.

 

Programul ASEBUSS a ocupat locul I la categoriile:
Aplicabilitate in cadrul companiei
Dezvoltarea abilitatilor soft
Experienta practica si academica a profesorilor
Networking
conform editiei 2011 a Topului Programelor EMBA din Romania, Ziarul Financiar- 18 aprilie.

 

Programul romano-american Executive MBA se adreseaza nevoilor de pregatire ale managerilor cu studii superioare si cu experient profesionala relevanta, aflati in functii de conducere de minim 3 ani, antreprenorilor, specialistilor, consultantilor indiferent de domeniul de activitate.

 

Executive MBA este un Master in Administrarea Afacerilor potrivit pentru cei care au experienta manageriala relevanta, si obiective de dezvoltare profesionala fie in directia unei pozitii de conducere complexe, incepand de la nivel de departament, business unit, in Romania sau regionala, fie in dezvoltarea propriei companii. 

 

ASEBUSS organizeaza programul romano-american Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU) Atlanta, Georgia o prestigioasa universitate din SUA, clasata in Top 25 programe Executive MBA din America de Nord conform CEO Magazine (Aug 2009).

 

Cred ca un Executive MBA aduce mai mult decat un model managerial, pentru ca acest program te poate ajuta in obtinerea unui leadership real. Daca structura ta este cea a unui luptator, Executive MBAul te intareste in lupta pentru a deveni mai bun, mai competitiv.

Mihai Albu Presedinte regional Starbev, absolvent ASEBUSS

 

Programul EMBA al ASEBUSS contribuie la dezvoltarea unei comunitati de afaceri competitive, manageri care pot aduce beneficii imediate companiilor in care lucreaza, pot colabora cu partenerii de afaceri din intreaga lume, dar la fel de bine pot concura cu ei si obtine pozitii de conducere la nivel regional. La acest moment 8% din cei 1070 absolventi ASEBUSS detin pozitii de management internationale, peste 20% conduc propriile companii, peste 40% sunt in pozitii de CEO /Director General, iar restul ocupa pozitii cheie la nivel de middle management.

 

Ca manager cu experienta sau antreprenor esti preocupat constant de atingerea obiectivelor, prin dezvoltarea unei echipe performante, in vederea cresterii profitului. Afla mai multe despre cum te poate ajuta un program Executive MBA!

 

Contacteaza-ne si inscrie-te la una dintre sesiunile de prezentare pe care le organizam in perioada mai-septembrie 2011. 


ASEBUSS a fost infiintat in 1993 si s-a impus rapid ca lider de piata in domeniul educatiei manageriale. ASEBUSS ofera programul romano-american Executive MBA (EMBA) in parteneriat cu o universitate de prestigiu: Kennesaw State University, Atlanta.

 

Diplomele EMBA emise sunt recunoscute national si international, Kennesaw fiind acreditat de cel mai inalt for international - AACSB - din S.U.A. ASEBUSS are cea mai valoroasa comunitate de absolventi din Romania, peste 1070 manageri si antreprenori cu experienta.

 

Persoana de contact: Bianca Ioan - pentru inscrieri si informatii suplimentare despre admitere si discountul early booking, email: emba@asebuss.ro sau telefon 0722.274.555.

 

ASEBUSS

http://www.asebuss.ro 


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online