Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Programul MBA Romano-Canadian lanseaza campania de locuri fara taxe pentru seria de studenti 2012-2014


Programul MBA Romano-Canadian lanseaza campania de locuri fara taxe pentru seria de studenti 2012-2014Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 17.02.2012

Programul MBA Romano-Canadian lanseaza campania de acordare de 4 locuri fara taxa sau cu reduceri de taxa, dedicata managerilor de nivel de mijloc si top, antreprenorilor si celor care activeaza in domeniul consultantei. Acest demers face parte din strategia de dezvoltare a Programului MBA Romano-Canadian, de sustinere activa a profesionistilor pentru care performanta in afaceri este o prioritate.

 

Am cautat solutii care sa vina in intampinarea nevoilor de dezvoltare profesionala a fortei de munca de top din Romania. Ne-am dorit sa cream un model de selectie a celor care vor beneficia de locurile fara taxe sau cu taxe reduse in cadrul Programului de MBA Romano-Canadian, care sa fie corelat cu standardele de calitate pe care le urmarim in toate initiativele pe care le intreprindem, de aproape 18 ani de cand suntem prezenti pe piata, declara Adriana Dutescu, directorul Bucharest School of Management, gazda Programului MBA Romano-Canadian.

 

Campania lansata in acest an de Programul MBA Romano-Canadian cuprinde cel mai riguros proces de selectie din cadrul unui MBA din Romania. Admiterea pentru cele patru locuri se desfaSoara in perioada 15 februarie - 30 aprilie 2012. Data limita a depunerii dosarelor este 30 martie. Cei interesati trebuie sa completeze dosarul aferent si sa il depuna la sediul Programului din Str. Calea Grivitei, nr. 2 2A, etajul 3. 

 

In intervalul cuprins intre 2 si 12 aprilie 2012 se desfasoara perioada de evaluare a dosarelor si interviurile de selectie. Vor fi invitati la interviuri numai cei care au trecut de faza evaluarii dosarului si corespund criteriilor de excelenta ale Programului MBA Romano-Canadian. Testarile vor continua prin sustinerea testului GMAT, specific pentru selectarea studentilor MBA, pe 21 aprilie 2012. La acest test vor participa numai cei care au fost selectati in urma evaluarii dosarelor si a interviurilor. Acestora programul le va pune la dispozitie materiale de invatare in vederea sustinerii testului tip GMAT. Etapa finala, dedicata prezentarii unui studiu complet de business, va avea loc pe 28 aprilie. La aceasta vor participa numai cei care au obtinut peste 80 de puncte la testul tip GMAT. Acestia vor primi, la inceputul saptamanii 23-28 aprilie 2012 un studiu de caz in limba engleza care va trebui rezolvat si prezentat in fata comisiei de evaluare. Finalizarea desemnarii primilor 4 clasati este programata pentru data de 30 aprilie 2012.

 

Primii patru clasati vor beneficia de urmatoarele facilitati financiare:
a) primul clasat poate obtine un loc fara taxa la MBA;
b) al doilea clasat va obtine o reducere cu 50% a taxei de studii, avand de achitat 5750 euro pe parcursul celor doi ani de studii; 
c) al treilea clasat va avea o reducere cu 30/% a taxei de studii, avand de achitat suma de 8050 euro pe parcursul celor doi ani de studii; 
d) al patrulea clasat va primi o reducere de 20% a taxei de studii, avand de platit o suma de 9200 euro pe parcursul celor doi ani de studii.

 

Aceste facilitati vor fi conditionate de performantele avute de cei patru bursieri pe perioada anilor de studiu, pentru a se asigura standardul de excelenta pe care Programul MBA Romano-Canadian isi propune sa il promoveze in randul cursantilor sai, aliniindu-se institutiilor universitare de prestigiu din strainatate.

 

Despre Bucharest School of Management

 

Programul MBA Romno-Canadian a fost lansat de catre Bucharest School of Management in 1993, pe baza unui acord intre guvernele Canadei Si Romniei. Incepand cu anul 2005, Programul MBA s-a dezvoltat pe baza unui nou parteneriat dintre Bucharest School of Management si Telfer School of Management, Ottawa.

 

In prezent BSM ofera: 
- Programul MBA, care se adreseaza persoanelor care vor sa-si dezvolte cariera si in acelasi timp sa obtina cunostinte teoretice solide.
- Cursuri scurte, dedicate profesionistilor care trebuie sa raspunda permanent noilor provocari profesionale.
- Workshopuri cu specialisti din diferite industrii.
- Conferinte de business.
- Realizarea unor proiecte de business pe industrii.

 

Experienta academica si de business a celor 48 de profesori si lectori din corpul profesoral BSM (cu focus pe piata romaneasca de afaceri, fara a pierde din vedere tendintele si factorii internationali) este cel mai valoros instrument de evaluare a programului, BSM fiind cea mai activa scoala de business si management care isi propune sa formeze lideri de succes. Pana in prezent, programul numara aproape 1.000 de manageri si antreprenori absolventi.

 

Pentru mai multe detalii despre noi, activitatile si proiectele noastre, vizitati website-urile: www.bsm-mba.ro si www.25lideri.ro.

 

Dana Tudor, PR Specialist 
dana@wopas.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online