Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Rapsodie coreeana interpretata in premiera nationala la Filarmonica de Stat Sibiu


Rapsodie coreeana interpretata in premiera nationala la Filarmonica de Stat SibiuCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 25.01.2012

Filarmonica de Stat Sibiu a pregătit un program deosebit pentru concertul de joi 26 februarie2012. Dirijorul coreean Minseok Kang şi pianista Jisoo Yoo alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu vor prezenta în deschiderea programului serii, în premieră în România Rapsodia Coreană 'Arirang' compusă de Seonghwan Choi. În partea a doua a programului va fi prezentat Concertul pentru pian şi orchestră în la minor op.16 de E.Grieg. Seara se va încheia cu Simfonia a IV-a în Mi b major op.48 de A.Glazunov.

 

Minseok Kang este director al Departamentului de Muzică de la Gimje Arts Center, Chonnam Opera şi Chonnam Arts School. Predă dirijatul la Jeonbuk National University, Seongduk College şi Chodang University. Este, printre altele, un promotor consecvent al rafinamentelor specifice muzicii tradiţionale coreene. În acest sens a colaborat cu numeroase orchestre din întreaga Europă, făcându-se, astfel, binecunoscut. În iarna lui 2001, a fost invitat în România, la o colaborare cu orchestra Filarmonicii din Sibiu, fapt ce a marcat debutul său pe scenele europene. În anul următor a dirijat Orchestra Naţională Radio Bucureşti, după care au urmat colaborări cu numeroase orchestre din Rusia, România, Ungaria, China, Coreea etc.

 

Pianista Jisoo Yoo s-a născut la Seul, Coreea şi a absolvit Universitatea de Muzică şi Arte din Viena. Este laureată a mai multor concursuri internaţionale de pian, din New York, Citta di Sulmona, Sanremo. A susţinut concerte în Statele Unite ale Americii, Austria, Germania, Italia, Elveţia, România, Bulgaria, Polonia şi Coreea. A colaborat cu numeroase orchestre, precum Korean Symphony Orchestra, Kyung-Gi Philharmonic Orchestra, Prime Philharmonic Orchestra, Seoul Symphony Orchestra, Yul Chamber Orchestra, Chautauqua Festival Orchestra, Janacek Symphony Orchestra, Orchestra simfonică a Teatrului Liric Galaţi, Filarmonica Râmnicu Vâlcea ş.a. Actualmente este profesor la Sunchun National University Coreea.

 

Biletele pentru acest concert se pot procura de la sediul Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia), în fiecare zi între orele 12-16. Preţul unui bilet este de 14 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de o reducere de 50%.

 

FILARMONICA DE STAT SIBIU


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
book Copilul meu uraste compunerile
book Servicii Foto Profesionale
book Fotografii de nepretuit
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online